DP Lideri’nden Günaydın’a Ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Isparta temasları kapsamında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2014 17:59
DP Lideri’nden Günaydın’a Ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Isparta ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Eğirdir’de Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü ziyaret eden Uysal, İslamköy’de de 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in eşi Nazmiye Demirel’in mezarını ziyaret etti.

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi’ni de gezen Uysal, daha sonra Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

DP Lideri Uysal, “Isparta Belediye Başkanımız sayın Yusuf Ziya Günaydın’a hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Yeniden bir cenge girdi, kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Günaydın, “Bizlere ziyaret lütfunda bulundukları için Sayın Genel Başkana teşekkür ediyorum. Isparta’ya zaman zaman çok sayıda bakanlar gelir. Hatta Bakanlar Kurulu’nu burada yapacak kadar gelirler. Ama Isparta halkının oylarıyla seçilen Belediye Başkanını ziyaret etmezler. Bir derdiniz, bir sıkıntınız var mı demezler. Çünkü, onlara göre biz ötekiyizdir. Benden değilsin diyorlar” dedi.ajans32

Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal’ın bir devlet adamı hüviyetiyle hareket ettiğini kaydeden Günaydın, “Ben kendilerine de yabancı değilim. Biliyorsunuz Demokrat Parti geleneği benim eski partimdir. 18 sene bu siyasette yöneticilik yaptım” dedi.

Başkan Günaydın, Uysal’a “Çiçekleri bir arada tutmak için” vazo hediye etti.


www.ajans32.com

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.