DP’den, Günaydın’a ziyaret

Demokrat Parti (DP) Isparta İl Başkanı Nihat Karan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2013 14:57
DP’den, Günaydın’a ziyaret

Nezaket ziyaretinde konuşan DP İl Başkanı Nihat Karan, “Yeni arkadaşlarımızla gecikmiş olan ziyaretimizi yerine getirmek istedik. Bizi kabul ettiğiniz için partimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişi ve belediyenin yapmış olduğu hizmetlerin ele alındığı görüşmede konuşan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, kendisinin bir zamanlar Doğru Yol Partisi’nde (DYP) yöneticilik yaptığını hatırlattı. Günaydın, “Bir zamanlar DYP’de yönetim kurulu üyesi olarak 18 yıl hizmet verdim. Demokratik yaşantılar içerisinde partilerimizin her birine bir gün görev düşer, bunu böyle görmek lazım. DP’yi daha çok canlandırma teşebbüsüyle kongrenizi yaptınız. Sizleri tebrik ediyorum, bu kongrenizin hayırlı olmasını diliyorum. Isparta Belediye Başkanı olarak şahsımı ziyaret etme nezaketini de gösterdiniz. Sizlere bu ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum