DP'den İddialı Çıkış

Demokrat Parti eski Milletvekili Ertekin Durutürk, partisinin Belediye Başkan Adayı Ömer Levent’i kamuoyuna tanıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2014 10:36
DP'den İddialı Çıkış

Yerel seçimlere iddialı giren ve genç bir adayla yola çıkan Demokrat Parti’de dün aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya DP eski Milletvekili Ertekin Durutürk de katıldı. Ömer Levent’e sonuna kadar güvendiğini ve gayretlerinin boşa gitmeyecepğini ifade eden Durutürk, ‘’Tahminlerin zamanı geçti. 50 gün sonra seçim var. Avantaj dezavantaj kalmadı. Biz adayımıza güveniyoruz’’ dedi.

BEN 25 YAŞINDA BELEDİYE REİSİYDİM
Öte yandan siyaseti artık gençlerin devralması gerektiğine de değinen Durutürk, ‘’25 yaşında belediye reisiydim. Ben havadan inmedim. Zaman gelir insanlar size teveccüh etmez zaman gelir halkın size teveccühü çok olur. Ama asla bugünkü durum bizim haketttiğimiz bir durum değil. Hizmetlerimizin de karşılığı değil’’ diye konuştu.

BİZİMLE YARIŞABİLMELERİ İÇİN YAPTIKLARIMIZIN
DAHA FAZLASINI YAPMALARI GEREKİYOR
Diğer taraftan AKP’ye de yüklenen Durutürk, ‘’Bizimle yarışabilmeleri için önce yaptığımız Süleyman Demirel Üniversite’nin yanına Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi yapmaları lazım. Binlerce güçlükle açtığımız dere boğazı yolunun yanına ‘Siz bunu mu açtınız? Bak biz de treni Antalya’ya götürdük’ demeleri lazım. Biz Organize Sanayi mi yaptık? ‘Siz yaptınız ama dolduramadınız biz doldurduk ikinciyi de yapıyoruz’ demeleri lazım. ‘Siz Isparta sanayisinin ihracatını 5 milyar Dolara mı çıkardınız? Biz 155 Milyar Dolara çıkardık’ demeleri lazım. Isparta’da her taşın altında bizim emeğimiz var. Adayımız Ömer Bey 1968 yılının temsilcisidir. Ben hiç geç kaldığımızı düşünmüyorum. Gayret, eksikliği kapatır. Siyasette hiçbir gayret boşa gitmez’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum