DP'nin Adayı Kumalar Mı?

DP'nin Adayı Kumalar Mı?

Yayınlanma:
DP'nin Adayı Kumalar Mı?

Isparta'da ve genel merkez nezdinde genç demokratlara liderlik yapan İlyas Kumalar'ın, 1 Kasım seçimlerinde Isparta'dan milletvekili adayı olarak gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Demokrat Parti'nin Isparta'da geçen seçimde aday gösterilen Ercan Turan ve parti disiplininden hiç kopmayan İlyas Kumalar'ın ilk iki sırayı alacağı dilden dile dolaşıyor.

Demokrat Parti Isparta Milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakılan Genç Demokrat İlyas Kumalar'ın geçmişi oldukça dolu. Genç yaşta bir çok önemli alanda görev alan İlyas Kumalar, çizgisinden hiç sapmayarak Partisinin her alanında görev yapmayı kendisine görev azlederek Genel Merkez nezdinde de önemli görevlerde başarıyla bulundu.

İlyas Kumalar'ın özgeçmişi şöyle; "12 Şubat 1988 ısparta doğumluyum. Eğitimimi Mehmet Akif Ersoy ilköğretim Okulu ve Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz Lisesinde tamamladım. 20 Mayıs 2008- 20 Ağustos 2009 arası vatani görevimi tank şoförü olarak yaptım. 07 Eylül 2009 da Demokrat Parti Isparta İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atandım ve halen yürütmekteyim. Mart 2010 'da ilk kez Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Ğyeliğine seçildim ve 3 dönem Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu'nda görev aldım. 2014 yerel seçimleri 'nde Demokrat Parti Isparta İl Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum. Haziran 2014'den bugüne Teşkilatlardan Sorumlu Gençlik Kolları Genel Başkan Vekilliği görevime devam etmekteyim. 2009-2013 Türkiye Otomotiv Sporları Federasyonunda görev yaptım. (Tosfed) 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında ısparta spor genel kaptanlığı yaptım. 2009 Türkiye Motorlu Araçlar Federasyonu Kurucu Üyesiyim. (Masfed) Otomotiv, inşaat, sanayi sektörlerinde Akdeniz, Ege ve Marmara Bölgelerinde faaliyet gösteren Türkiye'nin Genç Devi Efehan Group'ta yöneticilik yapmaktayım"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.