DP’ye Karşı Bir Özlem Var

Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Meclis Üyeleriyle Atabey İlçesine adeta çıkarma yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2014 14:53
DP’ye Karşı Bir Özlem Var

Partisinin İl Gene Meclis Üyesi Adayı Şenol Çilcan’ın seçim bürosu açılışına katılan DP heyeti büyük bir ilgiyle karşılandı.

30 Mart yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ömer Levent ve genç ekibi, Atabey ilçesini ziyaret etti. Partisinin Atabey 1. sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı Şenol Çilcan’ın seçim bürosu açılışına katılan DP Adayı Ömer Levent ve ekibi, ilçe halkının büyük ilgisiyle karşılaştı.

DP’YE KARŞI BİR ÖZLEM VAR
Seçim bürosunun açılısından sonra halkla kucaklaşan Levent, ilçe halkının sorunlarını dinledi. Sorunların seçilmesi halinde İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Çilcan tarafından yeni dönemde Meclis toplantılarında gündeme getireceğini vurgulayan Levent, “Halkımızda Demokrat Parti’ye karşı bir özlem var. Bunu bugün Atabey’de gördük. Bu bizi çok mutlu etti. İnşallah 30 Mart seçimlerinde Atabey’den İl Genel Meclis Üyemizi seçtireceğiz” dedi.

LEVENT İÇİN HELVA KARILDI
Öte yandan halkla kucaklaşması sırasında yaşlı teyzelerin tek tek elini öpen Levent için helva karıldı. Levent’te helva karma işlemine eşlik ederek, objektiflere poz verdi.

MHP ADAYINI ZİYARET ETTİ
Diğer taraftan Atabey’de MHP Adayı Ziya Erdem’in seçim bürosunu da ziyaret eden Ömer Levent, Erdem’e başarılar diledi.

LEVENT İSLAMKÖY’DE DUYGULANDI
DP Adayı Levent ve ekibi daha sonra 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in memleketi İslamköy ve Büyük Gökçeli’yi ziyaret etti. Levent, İslamköy’de de büyük ilgiyle karşılaşırken, yoğun ilgiden dolayı duygu dolu anlar yaşadı. DP Adayı Levent, “Demokrat Parti, büyüğümüz Sayın Süleyman Demirel’in partisidir. Bizde DP’nin kalesi Isparta’da bu bayrağı devraldık. İnşallah genç kadromuz ile Demokrat Parti’yi eski günlerine taşıyacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum