Drogba, Resmen Galatasaray'da

Inter'den Wesley Sneijder'i kadrosuna katan Galatasaray, transferde ikinci bombayı da patlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2013 15:42
Drogba, Resmen Galatasaray'da

Inter'den Wesley Sneijder'i kadrosuna katan Galatasaray, transferde ikinci bombayı da patlattı. Sarı -kırmızılı ekip, Didier Drogba ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılılar Chelsea'de sayısız kupalar kazanan ve büyük başarılara imza attıktan sonra Çin'e transfer olan Didier Drogba ile 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Drogba için Güney Afrika'ya giden Yönetici Sinan Kalpakçıoğlu ve Başkan Ünal Aysal'ın Danışmanı Bülent Tutlun, yapılan görüşmeler sonrası yıldız oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Drogba sarı kırmızılı kulüple 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray'dan 4 milyon euro imza parası alacak Drogba'ya, yarım sezon için 2 milyon Euro ödenecek. Fildişi Sahilli yıldız, gelecek sezon ise 4 milyon Euro kazanacak.

Eğer Drogba'nın sözleşmesindeki opsiyon maddesi kullanılırsa, son sezon için ise 2.9 milyon Euro ödenecek.

Son günlerde konuşulan transfer, Beşiktaş derbisi sonrası basın toplantısında takımın yardımcı antrenörü Hasan Şaş'a sorulmuştu: Drogba ile görüşmeler sürüyor. Pozitif gelişmeler olduğunu söyleyebilirim...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.