Drogba: İkinci Tur Şansımız Var

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Didier Drogba, "Gelecek parlak görünüyor. İyi oynayarak ikinci tura yükselme şansımız var." dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2013 12:04
Drogba: İkinci Tur Şansımız Var

Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da Didier Drogba, "İyi oynayarak ikinci tura yükselme şansımız var, neler olacağını göreceğiz" dedi.

"GELECEK PARLAK GÖRÜNÜYOR"
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Kopenhag'a deplasmanda 1-0 mağlup olduğu maçın ardından konuşan Drogba, iyi oynadıklarını ancak iyi bir sonuçla ayrılamadıklarını, grupta her şeyin olabileceğini ve şanslarının sürdüğünü belirterek, "Gelecek parlak görünüyor. İki mükemmel oyunumuz var. İyi oynayarak ikinci tura yükselme şansımız var. Neler olacağını göreceğiz" diye konuştu.

"KAZANMAYI HAK ETMİŞTİK"
Galatasaraylı futbolcu Emmanuel Eboue de çok pozisyon bulduklarını belirterek, "Maçı kazanmayı hak etmiştik ama futbol bu, olmayınca olmuyor. Gruptan çıkma şansımız devam ediyor. İyi oynuyoruz ve inanırsak gruptan çıkabiliriz. Artık bu maçı unutmaya çalışıp Fenerbahçe ile oynayacağımız maça odaklanmalıyız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.