D’Rose ‘a Avrupa’dan Bir Ödül Daha

Türk kozmetik firması D’ROSE , ESQR’ın (European Society for Quality Research- Switzerland ) 2015 Avrupa’da kalite konusundaki en prestijli ödülüne layık görüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2015 13:17
D’Rose ‘a Avrupa’dan Bir Ödül Daha

Türk kozmetik sektörünün lider firması D’ROSE , ESQR (European Society for Quality Research- Switzerland ) tarafından kalite kültürünün yerleşmesi için göstermiş olduğu çaba ve kalite yönetimi adına sağlamış olduğu katkılardan dolayı “European Quality Achievement - Avrupa Kalite Başarı” ödülüne layık görüldü .

Global bir oyuncu olma vizyonuyla Ar-Ge, üretim,inovasyon konularında hizmet veren D’ROSE ,merkezi İsviçre olan, ESQR’ın Avrupa’da kalite konusundaki en prestijli ödülün sahibi olacak.

D’ROSE , 150 ülke tarafından yapılan oylama ve değerlendirme sonucunda kalite kültürünün yerleşmesi için göstermiş olduğu çaba ve kalite yönetimi adına sağlamış olduğu katkılardan dolayı “European Quality Achievement – 2015 Avrupa Kalite Başarı” ödülünü almaya hak kazandı.

Bu yılki ödül töreni 13-14 Haziran 2015 tarihlerinde Londra’da gerçekleştirilecek.

İlhan Köse, D’ROSE ‘un, ESQR’ın iş ilişkisinde bulunduğu firmalar ve hizmet verdiği müşteriler tarafından yapılan oylama sonucunda aday gösterilmiş olmasının kazanılan ödülü daha da anlamlı kıldığını belirterek; ”Uzun yıllardır Ar-GE ve Kalite Yönetimi konusundaki çalışmalarını aralıksız sürdüren D’ROSE olarak, bu alandaki çabamızın ödüle aday gösterilmesi bizleri oldukça gururlandırdı. Avrupa Kalite Başarı ödülü bizleri bu alandaki çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırmak ve sürdürülebilir kılmak yolunda motive etti.” şeklinde konuştu.

Bilindiği üzere ,D’ROSE ; 2014 yılında, Business Initiative Directions (B.I.D.) ödülleri Altın kategoride “Uluslararası Toplam Kalite Yönetimi Ödülü”’ne layık görülmüş ve düzenlenen törenle 2014 Nisan ayında Frankfurt’ta 170 ülkenin oylarıyla seçilerek ödülü ülkemize ve Isparta’mıza getirmişti.

Yürüttüğü tüm faaliyetlerde çevreye ve insan sağlığına olan duyarlılığını ön planda tutan D’ROSE, Isparta da Bitkisel Kozmetik ve Doğal Gül Kozmetiği alanında yıllarca süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda dizayn ettiği özel formülasyonlarla kalite ve ürün güvenirliliği anlamındaki özverili çalışmalarının sonucunda Avrupada ve Dünyada dikkatleri üzerine toplayarak Dünya Markası olma yolunda büyük bir yol katetmiştir. Türkiye ve Isparta adına alınan bu anlamlı ödülle gurur duyuyoruz halkımıza ve milletimize hayırlı olsun.

Türk kozmetik pazarında etkin bir konuma sahip olan D’ROSE , gerek kalite, gerek çevre konularında almış olduğu ödüllere yenisini ekleyerek dünya ölçeğinde kurumsal bir şirket olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

İlhan Köse, hedeflerinin Elmas ve Avrupa’nın 4 yıldız ödülünü kazanmak olduğunu söyledi.

Köse; “D’ROSE için, başarı bir hedeftir. Bundan sonraki kalite ve başarımızı daha da taçlandıracak daha nice saygın ödüllere layık olmak. D’ROSE ayrıca bu kuruluşlar tarafından onur üyesi seçilerek artık oy verme hakkına da sahip olmuştur. Bize ödülü verenler, bizi oyladı ama şimdi biz aynı zamanda jürideyiz. Biz de artık oylama yapacağız. Avrupa’daki 150 ülkeden bir tanesi de Türkiye olarak ve D’ROSE olarak oy kullanma ve bir şirket önerme hakkımız var” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.