DSİ’de ‘Sağlık Olsun’ Denildi

Isparta Devlet Hastanesi ve Devlet Su İşleri ortaklığıyla yürütülen ‘Sağlık Olsun’ Projesi’ne dün yapılan açılışla start verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2012 12:38
DSİ’de ‘Sağlık Olsun’ Denildi

Isparta Devlet Hastanesi ile Devlet Su İşleri tarafından ortaklaşa yürütülen ‘Sağlık Olsun’ projesi dün başladı.
Devlet Su İşleri İl Müdürlüğü Tesisleri’nde start verilen proje kapsamında, katılımcılara tek tek kan şekeri ölçümü yapılırken, dikkat etmesi gerekenler anlatıldı.

Proje açılışında konuşan Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürü Murat Acu, “Yoğun iş temposu içersindeyken iş hayatının yanında sağlığa da önem verilmesi gerekiyor. Bu nedenle böyle bir projede Devlet Su İşleri olarak görev aldık. Çalışanlarımızın sağlığı bizim önemlidir” dedi.

Daha sonra projenin içeri hakkında bilgi veren Kamu Hastaneleri İl Genel Sekreteri Uz.Dr. Osman Aydın, proje kapsamında hayatın her alanında karşılaşılabilen diyabetin öne çıktığını belirtti.

Genel Sekreter Aydın, halk arasında şeker hastalığı olarak bilinen diyabetin, önlenebilir bir hastalık olduğunu ifade ederek, önceden önlem alınmasının hayatın her alanında kazan sağlayacağına işaret etti. Sağlık konusunda Devlet Su İşleri ile ortak yürütülen bir proje yaptıklarını kaydeden Aydın, proje birlikteliğinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından, Endokrin Uzmanı Dr. Ayhan Zengi, DSİ çalışanları ve katılımcılara diyabetle ilgili sunum yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.