DSİ’de Yangın Tatbikatı

DSİ Isparta Bölge Müdürlüğü’nde yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatta Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Baysal, yangına müdahale etti.

Yayınlanma:
DSİ’de Yangın Tatbikatı

DSİ Tesisleri bünyesinde çalışan personele yönelik Isparta Belediyesi İtfaiyesi tarafından yangın, yangın nedenleri ve yangın söndürme tekniklerini içeren bir tatbikat gerçekleştirdi.

Tatbikat öncesinde Devlet Su İşleri Isparta Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Baysal, personele yönelik verilen seminerde yaptığı konuşmasında zaman zaman yapılan seminerlerden birini daha gerçekleştirdiklerini ve yangın olması durumunda tüm personelin bilinçlenmesi için böyle bir seminer verilmesinin faydalı olacağını vurguladı.

DSİ çalışanlarına yangın hakkında bilgi veren İtfaiye Amiri Mustafa Balcı ve ekibi, yangının çıkma sebeplerini anlatırken, yangın anında korunma ve çevre güvenliğinin oluşturulması gerektiğine dikkat çekti.

Yangına müdahale etmenin mümkün olmadığı durumlarda 112 ekiplerine haber verilmesinin önemli olduğunu söyleyen Balcı, daha sonra personelle soru cevaplarla yangın tatbikatı hakkında bilgi verdi.
Sunum ve sözlü olarak verilen eğitim bilgilerinin ardından itfaiye ekibi; DSİ bahçesinde, meydana gelebilecek yangına nasıl müdahale edileceğini gösterdi.

Çalışanlar ufak bir yangının bile nelere mal olacağını gözler önüne sergilerken; ekip, yapılan tatbikatta daha büyük yangınlara sebep olmamak için önerilerde bulundu.

Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Baysal Isparta Belediyesi İtfaiyesinin vermiş oldukları eğitim ve tatbikattan dolayı belediye ve itfaiye ekibine teşekkürleri sunarak, İtfaiye Amiri Mustafa Balcı ve ekibine mesleklerinde başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.