DSİ’de Yeni Dönem Başladı

Murat Acun’dan boşalan DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğüne Trabzon 22. Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Altınok atandı. Altınok, devraldığı bayrağı daha ileriye taşımak istediğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2014 01:12
DSİ’de Yeni Dönem Başladı

Yapılan atamanın ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Tüm personelin katıldığı devir teslim töreninde DSİ Ankara 5. Bölge Müdürlüğüne atanan Murat Acu, görev yaptığı süreç içerisinde bölge müdürlüğüne katkı sağlamaya çalıştığını söyledi.Acu yaptığı açıklamada ben buradan üzülerek ayrılmıyorum çünkü bu kadar dost kazanmak benim için büyük bir duygu dedi. 23 aylık bir dönemde çok iyi çalışmalara imza attıklarını belirtti. Ve tüm mesai arkadaşlarından helallik isteyerek Ankara’da kapılarının açık olduğunu ifade etti. DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa Altınok ise, hedefinin aldığı bayrağı daha ileriye taşımak olduğunu ifade etti.Öte yandan DSİ 18. Bölge Müdürü Altınok, ilk toplantısını şube müdürleri ile yaparak, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.