DSİ'den Ispartaspor’a Saha Jesti

Yeni yönetimin göreve gelmesi ile birlikte aldığı başarılı sonuçlarla ligde kalma umunu yeniden yeşeren Ispartaspor’a destekler sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2011 19:02
DSİ'den Ispartaspor’a Saha Jesti

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz haftalarda yapılan olağanüstü kongre ile yönetimini değiştiren ve ardından Teknik Heyetini yenileyen Ispartapor, ligde kalma adına son iki haftalarda aldığı sonuçlarla adından söz ettirmeye başladı.

DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ SAHAYI TAHSİS ETTİ

Takımın yavaş yavaş başarıyı yakakamasıyla birlikte takıma destekler de devam ediyor. Ispartaspor Kulübü Başkanı Selçuk Tık, Denetim Kurulu Üyesi Nuri Ay ve Gazeteciler Yunus Özler ile Levent Doğan dün Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Recep Özbal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, DSİ İdari İşler Şube Müdürü ve DSİspor Kulübü Başkanı İbrahim Oymak da hazır bulundu.

SELÇUK TIK; “SAHASIN TAHSİSİNİ İSTİYORUZ”

Ziyarette bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Selçuk Tık; “Sayın Müdürüm yönetime biz geldik ve takımımız da son iki haftada aldığı bir galibiyet ve bir beraberlikle ligde kalma adına önemli bir adım attı. Ancak, takımımızın antrenman konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Onun için kurumunuzun sahasını takımımızın antrenman yapması için tahsis edilmesini istiyoruz” dedi.

RECEP ÖZBAL; “ISPARTASPOR’A HERKESİN DESTEK OLMASI LAZIM”
Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Recep Özbal da konuşmasında; “Ispartaspor bu şehrin tek profesyonel takımı. Bu takımın iyi noktalara gelmesi için herkesin yardımcı ve destek olması lazım. Onun için bizde yardımcı olacağız ve sahamızı kendi takımızın programına uygun olarak tahsis ediyoruz. Ispartaspor sahamızda uygun günlerde antrenman yapabilir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.