Düğün Sırasında Elektirkler Kesilince Bakın Neler Oldu

Düğün Sırasında Elektirkler Kesilince Bakın Neler Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2015 15:49
Düğün Sırasında Elektirkler Kesilince Bakın Neler Oldu

Bbir düğün salonunda nikahın yapılmasının ardından 2 kez üst üste kesilen elektrikten dolayı düğün sahipleri mağdur oldukları gerekçesi ile davacı oldu. Mahkeme ise Düğün Salonu sahibine tazminat ödemesine karar verdi.

Olay 2014 yılında bir düğün salonunda meydana geldi. Düğün merasiminde nikahın yapılmasından sonra ayrı ayrı 2 kez elektriklerin kesildi. Düğün sahipleri ise mağduruz diyerek davacı oldu.

Davacı Vekili Avukatı Egemen Tanyıldız ise olayı şöyle anlattı; Düğün günü resmi nikah akdinin yapılmasından sonra elektriklerin kesilip jeneratörlerin de devreye girmediğini, bu durumun aynı gece 2 kez gerçekleştiğini ve kesintinin bir süre devam ettiğini belirterek, düğün sahiplerince istenilen manevi tazminatın, mahkeme tarafından kabul edildiğini belirtti.

Mahkeme kararında;düğün merasiminin insan yaşamında özel bir öneme sahip olduğu gibi, tekrarlanması ve telafisi mümkün olmayan anları içerdiğini, düğün salonu sahibinin basiretli bir tacir gibi davranıp meydana gelecek her türlü aksaklığı önceden tahmin edip gerekli önlemleri alması gerektiğini belirterek manevi tazminata hükmetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum