Düğüncüler Dikkat: Emniyet Müdürü Uyardı!

İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, düğün yapacak vatandaşlara yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2012 02:13
Düğüncüler Dikkat: Emniyet Müdürü Uyardı!

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, “Araçlara tahsis edilen yolları trafiğe kapatmanın suç olduğunu unutmayınız” dedi.

Vatandaşların güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalıştıklarını belirten Isparta’nın başarılı Emniyet Müdürü Gürkan, “Her şey halkımızın güvenliği ve can sağlığı için” dedi.

Sizin eğlencenin başkasının eziyeti olmasın diyen Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan; diğer uyarılarını şu şekilde sürdürdü; “Silahlar eğlence ve kutlama aracı değildir. T.C.K ile 6136 sayılı kanun gereği suçtur. İzinsiz ve usulüne uygun olmayan kullanılmayan patlayıcı maddelerin kullanımı suç olmakla birlikte, istenmeyen kazalara neden olmakta ve mutluluğunuz hüsrana dönmektedir.

İzinsiz ve yetkisiz kişiler tarafından havai fişek kullanımı T.C.K’ya göre suçtur. Havai fişek; Valilikten ‘Emniyet Müdürlüğünden’ alınacak izinle, yetki belgeli kişilerce kullanılabilir.

Masa ve sandalyelere kontrolsüz bırakılan değerli eşyalar hırsızlar için cazip bir ortamdır. Böyle durumlarda değerli eşyanızı güvendiğiniz birilerine emanet ediniz.

Takı merasiminde biriken takı malzemelerinizin çalınmaması ve kaybolmaması için gerekli ve yeterli tedbirleri aldığınızdan ve girişte vestiyere bıraktığımız eşyalarınızın güvenliğinden emin olunuz. Davetli olduğundan şüphelendiğiniz ve şüpheli tavırlar sergileyen kişilere karşı duyarlı olunuz. Özellikle yeni evlenen çiftlerimiz düğünden birkaç gün sonra evden hırsızlık suçunun mağdur adaylarının mağdur adayları olması nedeniyle ikamette gerekli güvenlik önlemlerini almaları ören arz etmektedir” diyerek, uyarıda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.