Duman Konseri İptal

SDÜ Rock Grubu Topluluğu, Çarşamba günü düzenlenecek Duman konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2012 12:22
Duman Konseri İptal

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rock Grubu Topluluğu, Çarşamba günü düzenlenecek Duman grubu konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Konser için bilet alan kişilerin ücretlerinin 24-28 Aralık tarihleri arasında iade edilebileceğinin kaydedildiği açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
''Süleyman Demirel Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Duman Konseri yine bir önceki 'rezil' sebeplerden dolayı iptal olmuştur.

Bu konuda siz de eminsiniz ki anlaşılmak istenmeyeceğini bildiğimiz için buraya paragraflar dolusu yazı yazmamızın hiç bir anlamı olmayacaktır. Biletleri olan sanatseverlerin bilet iadelerini kulüp odasından iade edebilmeleri mümkündür.''

İHLAS SURESİ AYETLERİNİ DEĞİŞTİREREK ŞARKI YAPTI İDDİASI
Duman grubu, İhlas Suresi'nin ayetlerini değiştirerek şarkısında yer verdiği iddiasıyla eleştirilere hedef olmuştu. SDÜ'den bir grup öğrenci, grubunun konser vermesine tepki amacıyla eylem düzenlemişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum