Dumansız Mangal Keyfinin Adresi Şöhret Ocakbaşı

Dumansız Mangal Keyfinin Adresi Şöhret Ocakbaşı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2021 15:14
Dumansız Mangal Keyfinin Adresi Şöhret Ocakbaşı

İşletmeciliğini başarılı girişimci Fatih Çınar ve ailesinin yaptığı ‘Şöhret Ocakbaşı Restaurant’ güler yüzlü personeli ile tekrar hizmete açıldı. Pandemi nedeniyle bir süre hizmetine ara veren Şöhret Restaurant’ta, ailenizle birlikte dumansız mangalın keyfini çıkartabilirsiniz.   

Isparta’da yokluğu hissedilen Ocakbaşı Restaurant sistemi, Fatih Çınar ve ailesinin girişimleriyle tekrar hayat buldu. Önceki gün misafirlerine kapılarını açan Şöhret Ocakbaşı Restaurant’ta ‘Kendin Pişir’ uygulaması ise herkesçe beğeni topladı. Çelebiler Mahallesi eski Hastane Caddesi (121. Cadde) Balbay Pasajı’nda hizmet veren Şöhret Ocakbaşı Restaurant’ta, güven ve huzur içerisinde ailenizle birlikte lezzetin keyfini çıkartabilirsiniz.

 Restaurant’ı hakkında bilgi veren İş insanı Fatih Çınar: “Isparta’da uzun yıllardır olmayan ocakbaşı ve kendin pişir uygulamasını tekrar ilimize kazandırdık. Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte rahat bir vakit geçirmelerini sağlamak bizlere de mutluluk veriyor. Isparta’nın tek ocakbaşı aile restaurantı olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Fındık kabuğu kömüründe etin en lezzetli halini Şöhret Ocakbaşı Restaurant’ta bulabilirsiniz.  Bizlere Çelebiler Mahallesi 121. Cadde Balbay Pasajında (Kargocular Caddesi ) 0543 122 32 02 telefon numarası ile ulaşabilirsiniz.” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.