Dünkü Kazada Bir Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Üniversite öğrencilerinin içinde olduğu otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan bir kişi daha hayatını kaybetti.(19), bugün yaşamını yitirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2011 15:06
Dünkü Kazada Bir Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Üniversite yolu üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Ziraat Fakültesi öğrencisi Tahsin Gürsözlü (19), bugün yaşamını yitirdi.

Gürsözlü'nün cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf Aslandağ ile Alparslan Kaya'nın tedavilerinin devam ettiği, ancak hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Süleyman Demirel Üniversitesinden şehir merkezine gelen Tahsin Gürsözlü'nün kullandığı 07 GK 004 plakalı otomobil, dün refüjdeki ağaca çarpmış, kazada Ömer Aktuğ (18) olay yerinde hayatını kaybetmiş, Tahsun Gürsözlü ile Yusuf Aslandağ(20) ve Alparslan Kaya (18) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.


Tahsin Gürsözlü



Ömer Aktuğ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.