Dünya 5'incisi Isparta'dan

Ürdün'de geçen ay yapılan Dünya Hafızlık Yarışması'nda IspartaHayırlar Kız Kuran Kursu öğrencisi Hafize Öztürk, dünya beşincisi oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2011 19:14
Dünya 5'incisi Isparta'dan

Ürdün'de geçen ay yapılan Dünya Hafızlık Yarışması'nda Isparta Hayırlar Kız Kuran Kursuöğrencisi Hafize Öztürk, dünya beşincisi oldu. 

Öztürk'ü ödüllendirmek amacıyla
 Isparta Müftülüğü'nde tören düzenlendi. 

Vali Memduh Oğuz , törende yaptığı konuşmada, Öztürk'ün herkesin elde edemeyeceği bir başarı elde ettiğine dikkati çekti. Oğuz, Öztürk'e altın ve Kur'an-ı Kerim tefsiri hediye etti. 

Hafize Öztürk de,
 Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yarışmada il birincisi olarak bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandığını, bölge yarışmasında birinci olduktan sonra katıldığı Türkiye geneli yarışmasında da ikincilik elde ettiğini anlattı. Öztürk, "Bu ikincilik bana Dünya Hafızlık Yarışması'nın kapısını açtı. Haziran ayında Ürdün'de yapılan yarışmada da beşinci oldum" dedi. 

Öztürk, dünya beşinciliğini
 Türkiye'ye kazandırdığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.