Dünya Devi Adidas IYAŞPARK’ta Yerini Aldı

Dünyanın en büyük spor eşyası üreticilerinden olan ADİDAS Iyaşpark AVM’de yerini aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2014 10:05
Dünya Devi Adidas IYAŞPARK’ta Yerini Aldı

Adını kurucusu Adolf Dassler’den alan Adidas Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Zemin katta hizmet vermeye başladı. Bir süredir restorasyon işleri yürütülmekte olan mağaza 16 Şubat Pazar günü açılarak bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Celalettin Çalış yaptığı açıklamada “ Bildiğiniz gibi Spor giyimden aksesuara, kişisel bakım ürünlerine kadar bir çok üründe markası ile büyük bir yer edinmiş olan Adidas çok kişinin aradığı ve vazgeçemeyeceği bir markadır. Iyaşpark ailesi olarak böyle büyük bir markayı bünyemize kazandırmış olmaktan mutluyuz. Bölge halkı için sürprizlerimiz ve hizmetlerimiz devam edecek. Herkesi Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezine bekliyoruz” dedi.

16 Şubat Pazar günü açılarak hizmet vermeye başlayan Adidas Iyaşpark AVM Mağazası'nda markanın geniş ürün yelpazesine ulaşmak mümkün olacak. Iyaşpark AVM Adidas Mağazası'nda; profesyonel spor dalları ve sporculara yönelik ürünleri ile spor yaparken tercih edilen Sport Performance, sokak modasına yön veren adidas Originals ve adidas'ın Sport Style kategorisi altındaki, modayı takip eden, günlük yaşamda spor giyim tarzını seven, dinamik gençlere hitap eden yüzlerce ürün tüketiciyle buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum