Dünya Devi Caner Erkin'e Kancayı Taktı

Caner Erkin için Paris Saint Germain ve Lyon, menajerler aracılığıyla ara transfer için nabız yoklamaya başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2014 13:48
Dünya Devi Caner Erkin'e Kancayı Taktı

Caner Erkin, Avrupa'nın bir çok kulübünün radarına girdi... Yıldız futbolcu bu sezon eski hocası Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesiyle birlikte adeta şahlandı.

Yanal'ın ısrarla sol bekte oynattığı Caner Erkin, ilk yarının bitiminde performansıyla Süper Lig'in zirvesine otururken attığı gollerle de kendini gösterdi. Özellikle son Kayserispor maçında attığıenfes gol hala akıllardan silinmiş değil...

İşte bu görüntüdeki Caner için Alman ve Fransız kulüpleri sıraya girdi. Ancak en önemli teklifler Fransa'dan geliyor. Paris Saint Germain ve Lyon, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'de yıllık 700 bin dolara forma giyen Caner Erkin için girişimlere başladı. Bunun için de Fransızlar, aratransfer döneminde Caner için Fenerbahçe'ye resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

VERGİ UYGULAMASI SIKINTI
İki Fransız devinin Caner Erkin için girişimlere başlaması yıldız futbolcuyu sevindirse de bu ülkede vergi yasasıyla ilgili alınan son karar transferi biraz zora sokuyor. Zira Fransızlar yıllık kazancı 1 milyon Euro'dan fazla olan futbolculardan yüzde 75 vergi alınmasını kararlaştırdı. Bu gelişme Caner'in durumunu çıkmaza sokuyor. Bunun için de mali açıdan kaybı olacak yıldız futbolcu, transferiyle ilgili son kararı kendisi verecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.