Dünya Evine Girdiler

İşadamı Bedri Ayhan’ın oğlu Mahmut Ayhan ile öğretmen Tuğba Ayan hayatlarını birleştirdiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2012 11:22
Dünya Evine Girdiler

Altınbaşak tesislerinde düzenlenen nikah töreni ile dünya evine giren genç çiftleri bu mutlu günlerinde Isparta protokolü yalnız bırakmadı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kıydığı nikahta çiftlerin şahitleri Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta eski Valisi Şemsettin Uzun, Isparta Milletvekilleri Recep Özel, Süreyya Sadi Bilgiç, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik oldu.

Evlilik cüzdanının takdimini Şemsettin Uzun’a bırakan Vali Memduh Oğuz, yaptığı kısa konuşmada, “Bunlar bizim çocuklarımız, inşallah topluma ve islama güzel çocuklar kazandırırlar. Ve mutlu olurlar” temennisinde bulundu.

Konuklar arasında Barida Hotels sahibi Sami Öngör, İl Kültür Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, eski Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, ITSO Başkan Vekili Şükrü Başdeğirmen, ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, İl eski Sağlık Müdür Dr. Süleyman Önal ve çok sayıda davetli yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum