Dünya İle Rekabet Edebiliriz

TKDK Isparta İl Koordinatörlüğünün de katılımıyla Atabey Halk Eğitim Merkezinde Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursuna katılanların sertifikalarını vermek için tören yapıldı.

Yayınlanma:
Dünya İle Rekabet Edebiliriz

Atabey Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ferhat Erdoğan’ın yaptığı açılış konuşmasından sonra TKDK Isparta İl Koordinatörü Ramazan Çelebi, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği ile ilgili proje yapmayı düşünen potansiyel başvuru sahiplerine proje yapmalarının önemini vurguladı.

Özellikle Tıbbi ve Aromatik bitkilerin işlenmesi ve pazarlanması ile ilgili olarak önemli bir ekolojik imkana sahip olan ilimizin bu alanda dünya ile rekabet edebileceğini vurgulayan Çelebi “Özellikle traktörün de uygun harcamalar arasında alınmasının bu alandaki projelere talebin arttıracağının” beklediklerini söyledi.

TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü uzmanları ile kurs sertifikasını alanlar arasında soru-cevap şeklinde geçen kısmında ise proje hazırlamadaki kriterler ve proje süreçleri konuşuldu. Sertifikayı alan kursiyerlerin proje hakkında bilgilendirilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum