Dünya Markaları IYAŞ’ta Buluşuyor

Uluslararası büyümesine 1984 yılında Kanada’nın Toronto kentiyle başlayan Popeyes, IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hizmete girdi.

Yayınlanma:
Dünya Markaları IYAŞ’ta Buluşuyor

Amerika’da yapılan lezzet testinde ‘’Amerika’nın kızarmış tavuk şampiyonu- mağlup edilemez baharatlı lezzet’’ olarak birinci seçilen marka, IYAŞ Park AVM farkıyla Ispartalılara hizmet verecek.

Kuruluşunun 30. yıl dönümüne ‘Mükemmel aşçılık’ ve ‘Müşteri memnuniyeti’ alanlarında iki prestijli sektör ödülü alarak başlayan Popeyes, 2002 yılında, Restoran Ticari Dergisi’nin Hızlı Servis kategorisinde ‘Menü Strateji’ ödülünü kazanmış bir firma olarak, deneyimli kadrosunu Isparta’ya taşıdı.

Öte yandan restoranlar ve kuruluşların seçiminde ‘zincir restoranlarda müşteri memnuniyeti dalında en iyi’ ödülünü alan deneyimli marka, Iyaşpark AVM’de hizmet sunabilmek için hazırlıklarını tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi.

Eşsiz bir atmosferde leziz ve orijinal yiyecekler sunacak olan Popeyes, IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Ispartalılarla buluştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum