Dünya Şampiyonları Isparta’ya Geliyor

Dünya Şampiyonları Isparta’ya Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2015 17:12
Dünya Şampiyonları Isparta’ya Geliyor

Dünya Şampiyonları Isparta’da bir araya geliyor. H-1 MUAY THAI Gala Gecesi 17 Ocak Cumartesi günü Işıkkent Kapalı Spor Salonu’nda saat 18:00’de başlayacak.

MUAY THAI Dünya Şampiyonlarını bir araya getiren Kerim Hosseini, MUAY THAI Federasyonu İl Temsilcisi Murat İşler’in desteğiyle Isparta’mız adına büyük bir organizasyona imza atıyor.

17 Ocak Tarihinde gerçekleşecek olan H-1 MUAY THAI Gala Gecesi hakkında gazetemize konuşan Hosseini: “Yılların vermiş olduğu tecrübelerimin sayesinde MuayThai ve Isparta’nın gençleri adına böyle bir organizasyon düşündüm ve Isparta’ya bir katkım olsun istiyorum. Yapılacak olan bu galaya tüm spor severleri davet ediyorum. Türkiye’nin Milli Şampiyonları, Dünya Karmasına karşı ilimizde mücadele edecek.
Ben MuayThai sporunu bu şehre sevdirmenin peşindeyim. Özellikle gençlerin spora yönelmesini, alkol-sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını istiyorum. Bu nedenlerden dolayı dövüşleri düzenlemeyi düşündüm. Tek dileğim gençlere MuayThai tanıtmak ve teşvik etmektir.
Bu Büyük organizasyonda ilimizi temsil edecek olan Özgür Durmuş 10 yıldır spor yapmaktadır. Isparta’nın tekMuayThaişampiyonu ve antrenörlükle meşgul olan İsmail Solak’ın öğrencisi olup aynı zamanda 5 yıldır da benim yanımda eğitim alıyor. Aynı zamanda 3 altın kemere sahip olan İsmail Solak’a da MuayThai Antrenörlüğü yapmaktan dolayı da gurur duyuyorum. Benim ve Solak’ın özel ve ağır antrenmanlarında başarı gösterenÖzgür Durmuş,Ispartamızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bütün Ispartalıları Özgür Durmuş’a destek olunması için IşıkkentKapalı Spor Salonuna bekliyoruz”

NEDEN TÜRKİYE?
H-1 MUAY THAI Gala Gecesini neden Türkiye’de yaptığını sorduğumuz Kerim Hosseini şu cevabı verdi; “Dünya ve Avrupa ülkelerinin birçoğunu gezmiş birisi olarak ana diliminAzerice olması nedeniyle kendimi de ay yıldızlı olarak kabul etmekteyim. Bundan dolayı ülkenizi seçtim ve kendimi de Türk olarak görüyorum.

KERİM HOSSEİNİ KİMDİR ?
Aslen İran Azerisi olan Hosseini, küçük yaşlarından itibaren spora gönül vermiş birisidir. 6 yıl İran Milli Takımında ülkesini temsil eden Kerim Hosseini ayrıca MuayThaibranşında Dünya Şampiyonu olmuştur.HosseiniDaha sonra İran ve Azerbeycan’ın Milli Takımlarında antrenörlük yaparak bir çok dünya şampiyonu çıkarmıştır. Şuanda da ilimizde BaridaHotel’s de görev almaktadır. Boş vakitlerinde gençlere MuayThai’ eğitimleri veriyor.

İlimiz için çok büyük önem arzeden bu organizasyonda emeği geçen Gençlik Spor il Müdürlüğüne, BaridaHotel’s, Safir Ocakbaşı, BnznCompani, Kuzey Balık ve son olarak ta Haber Gazetesine teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum