Dünya Türkiye’ye Türkiye Isparta’ya Bakıyor

Barida Hotel’s de düzenlenen bayramlaşmada Vali Oğuz, Rektör İbicioğlu ve Milletvelili Özel birer konuşma yaptı. Konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verilirken Vali Oğuz, “Buradaki manzaranın özeti şudur; Türkiye Isparta’ya bakıyor” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2013 11:54
Dünya Türkiye’ye Türkiye Isparta’ya Bakıyor

Barida Hotel’s de düzenlenen bayramlaşma programında Konuşan Vali Memduh Oğuz, “Bu programı hazırlarken arkadaşlarımız meslek odalarına, kitle örgütlerine, belediye başkanımıza konuşma yapmak ister misiniz? Diye sordu. Kendileri de ‘Sayın Valimiz bizim adımıza her şeyi konuşabilir’ cevabını verdi. İşte bu manzaranın özeti şudur. Isparta’da birlik ve beraberlik ete kemiğe bürünmüştür. Dünya Türkiye’ye Türkiye’de Isparta’ya bakmaktadır” dedi.ajans32

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu da konuşmasında huzur ve güven ortamı vurgusu yaptı. İbicioğlu, “Alemi İslamın bayramı kutlu olsun, yeni dirilişin başlangıcı olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Recep Özel ise “Isparta hepimizin. Bayram bir vesile; ama burada konuşmakla kalmayalım. Birlik ve beraberlik için çabalayalım. Her şey Isparta için” diye konuştu.ajans32

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.