Durdurulan Otomobilde El Yapımı Silah Bulundu

Durdurulan Otomobilde El Yapımı Silah Bulundu

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2016 13:36
Durdurulan Otomobilde El Yapımı Silah Bulundu

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehirde huzur vegüvenin tesis edilmesi amacıyla sık sık arama, tarama ve yol kontrolleriyaparak kanun dışı işlere ve suçlulara göz açtırmıyor.

Pazar günü şehir girişve çıkışlarında yol kontrolleri yapan ekipler bir araçta yaptıkları aramadaruhsatsız silah ele geçirdi. El yapımı olduğu anlaşılan silah ve mermilere elkonularak silah sahibi S.K (37) gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğündenedinilen bilgilere göre Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı’nın gözetim vedenetiminde yapılan kontrollerde Mahkemeden alınan arama izni ile Pazargünü ekipler, Senirkent yolu üzeri,Sofular-Salur çıkışları, Anıt kavşağı ve Altıkapı kavşağında denetim yaptı.

Denetimleresnasında Altıkapı kavşağında durdurulan 32 DG 212 plakalı özel otomobildearama yapıldı. Yapılan aramada araç içerisinde el yapımı Star marka 9 mmçapında bir tabanca ile bu tabancaya ait şarjör ve 6 adet dolu mermi elegeçirildi.

S.K isimli şahısaait olduğu belirlenen silah ve mermilere el konulurken şahıs ifadesi alındıktansonra Savcılığa sevk edildi.

Yalvaç İlçeEmniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bu kontrollerde 1 yıl içerisinde 15dolayında ruhsatsız silah ele geçirildiği ve yasal işlem yapıldığı öğrenildi.Yetkililer denetimlerin devam edeceğini duyurdu.

Nurettin Arkan

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.