Durmak Yok Dezenfekteye Devam

Durmak Yok Dezenfekteye Devam

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2020 16:31
Durmak Yok Dezenfekteye Devam

Isparta Belediyesi Korona Virüs riskine karşın şehirdeki dezenfekte çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. 24 saat esasına göre oluşturulan ekipler şehrin her bir noktasında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler vatandaşların ortak kullanım alanlarındaki çalışmalarına devam ediyor.

Bugüne kadar otogar, otobüs durakları, toplu taşıma araçları, tuvaletler, çöp bidonları, resmi kurum ve kuruluşları, pasajlar başta olmak üzere tüm noktada dezenfekte çalışmalarının yanı sıra yine cadde ve sokaklardaki işlemler de devam ediyor.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak geçen günlerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdikleri Köy Garajı ve Hükümet Caddesinde yine dezenfekte çalışmalarını sürdürdü. Cadde üzerinde bulunan tüm kaldırımlar, işyerlerinin giriş bölgeleri, camları, otobüs durakları tek tek dezenfekte edilirken, Köy Garajında da otobüs yazıhaneleri, otobüs park peronları, köy garajı esnafının bulunduğu diğer alanlar sabunlu, ilaçlı köpüklü sularla yıkandı, ardından temiz su ile durulama işlemleri gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.