Durmak Yok 'Yola' Devam

Durmak Yok 'Yola' Devam

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2017 13:46
Durmak Yok 'Yola' Devam

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü gece-gündüz demeden asfalt çalışmalarını sürdürürken, kış girmeden ortaya koyduğu hedefe ulaşmak için yoğun çaba gösteriyor.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını 102 Cadde’de sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü buradan sonra hayvan barınağı ve Emre Mahallesinde sokak bazlı asfalt çalışmalarına geçecek.

Fen İşleri Müdürlüğü olarak gece-gündüz asfalt çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Şahin, “102 Caddede asfalt çalışmalarımız devam ediyor. 6 bin metrekare civarında asfalt kaplaması yaptık. Kış gelmeden hedeflediğimiz programa ulaşmaya çalışıyoruz. Buradan sonra eski Burdur Yolu Hayvan Barınağı yolumuzun asfaltına geçeğiz. Yine Emre Mahallemizin yıpranmış asfaltını kaldırdık, şu anda mahallemizde altyapı çalışmaları devam ediyor. Emre Mahallemizin asfalt çalışmalarının ardından da Sidre Mahallesinde çalışma yapacağız. Kısa zamanda bu servis yolunu bitirip halkımızın hizmetine sunacağız. Bu yolumuzun asfaltı bittikten sonra bisiklet yolu da yapılacak. Yapılan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum