Düşecek 3’ncü Takım Aranıyor

Spor Toto 3. Lig 3. mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş. ligdeki 29. maçında lider Altınordu’ya deplasmanda 3-1 yenilerek, ağır bir mağlubiyet aldı. Emrespor, aldığı mağlubiyet ile düşme potasına demir attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2013 19:22
Düşecek 3’ncü Takım Aranıyor

Spor Toto 3. Lig 3. mücadele eden Isparta Emrespor A.Ş. ligdeki 29. maçında lider Altınordu’ya deplasmanda 3-1 yenilerek, ağır bir mağlubiyet aldı. Emrespor, aldığı mağlubiyet ile düşme potasına demir attı.

31 puanda kalarak 15. sıraya gerileyen Emrespor’u ligin son 5 haftasında zorlu müsabakalar bekliyor. Emrespor’u 16. sırada bulunan en yakın takipçisi Elazığ Belediyespor, son 5 haftada kümede düşmesi kesinleşen Mardinspor ve Diyarbakırspor’la karşılaşacak.

Emrespor ise, bu hafta sonu kendi evinde liderlik mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği ağırlayacak, 31. hafta ise Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanına gidecek.

Son 5 haftada, 2 deplasman maçı bulunan Emrespor’un kendi evinde oynayacağı 3 maçtan puan ve puanlar almak zorunda, aksi takdirde Elazığ Belediyespor’un 5 maçtan önemli puanlar alması halinde Emrespor A.Ş, 3. lige veda edecek.

Emrespor’un son 5 hafta maçları şöyle;
“Darıca Gençlerbirliği (içerde), Erzurum Büyükşehir Belediyespor (dışarda), Maltepespor (içerde), Gümüşhane (dışarda), Çorum Belediyespor (içerde)

Elazığ Belediyespor’un son 5 hafta maçları ise şöyle; “Diyarbakırspor (içerde), Yimpaş Yozgatspor (dışarda), Mardinspar (içerde), Kahramanmaraş Belediyespor (içerde), Beylerbeyispor (dışarda)

Emrespor’un yeni Teknik Sorumlusu Mesut Demiroviç, “Mardin ve Diyarbakırspor’dan sonra küme düşecek 3. takım aranıyor. Elazığ Belediyespor’un puanı 23. Mardin ve Diyarbakır maçları var. Bu maçları kazandığını düşünürsek puanı 29 oluyor. Bizim puanımız 31. Kritik maçlarımız var. Şu an düşme potasındayız.

Sonuna kadar savaşacağız. Bizim ise 31 puanımız ve çok güçlü bir o kadar da zorlu ekiplerimiz ile oynayacağımız karşılaşmalar var. Darıca Gençler Birliği karşında elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Ispartalılardan isteğim takımlarına sahip çıksınlar. Bu takımın kıymeti bilinmelidir. İnşallah kalan 5 hafta da bizleri yalnız bırakmazlar. Futbolcularımızın bu desteğe ihtiyacı var” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum