Duygu Naz Bebek 7 Ay Dayanabildi

Nadir görülen bir durumla Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde bağırsağı delik olarak dünyaya gelen Naz Bebek, hayata 7 ay tutuna bildi. 1 Temmuz’da hayata merhaba diyen Duygu Naz bebek, dün gece yaşamını yitirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2014 11:28
Duygu Naz Bebek 7 Ay Dayanabildi

Henüz 2 günlükken ince bağırsağında delinme tespit edilen Duygu Naz bebek, başarılı bir operasyon sonucu hayata tutunmayı başarmıştı.
Meryem ve Mustafa Bilgin çiftinin ilk bebekleri olan Duygu Naz, 1 Temmuz 2013 pazartesi günü normal doğumla dünyaya geldi. 2 kilo 170 gramla ortalama kilonun altında doğan Duygu Naz, yeni doğan bakım uzmanlarınca gözetim altında tutuldu.

2 gün sonra Duygu Naz bebekte emmeme ve karında şişlik saptanarak, durum çocuk cerrahisine bildirildi.

Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk Cerrahı Opr. Dr. Fuat Güler, bebekte spontan intestinal perforasyon (ince bağırsakta delinme ve kanama) olduğunu tespit etti. Opr. Dr. Güler ve Çocuk Cerrahisi Uzmanı Dr. Mustafa Çelik, Duygu Naz'ı ameliyata aldı. 1 saat süren başarılı operasyon sonrası bağırsaktaki delik onarıldı. 10 gün boyunca hastanede gözetim altında tutulan Duygu Naz, sağlığına kavuşmasının ardından taburcu edildi.

Daha sonra yeniden nükseden rahatsızlıklardan dolayı Duygu Naz Bebek SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Bebek Yoğun Bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Ancak, kötü haber dün gece geldi. Duygu Naz bebeğin bünyesi o yaşananları kaldıramadı ve dün gece saatlerinde tedavi gördüğü SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Bebek Yoğun Bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Mustafa ve Meryem Bilgin çiftinin ilk bebekleri olan Duygu Naz, bugün Cuma Namazına müteakip Gelendost’ta kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum