Edirne'den Kars'a Var; Isparta'ya Yok !

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ulusa Sesleniş konuşmasında vatandaşlara hızlı tren müjdesi verdi fakat listede Isparta yok.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2012 09:19
Edirne'den Kars'a Var;  Isparta'ya Yok !

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ulusa Sesleniş konuşmasında vatandaşlara hızlı tren müjdesi verdi fakat listede Isparta yok.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ulusa Sesleniş konuşmasında vatandaşlara hızlı tren müjdesi verdi. "Ankara-Konya ve Ankara-Eskişehir hatlarından sonra şimdi de İstanbul'u, Sivas'ı, Bursa'yı yüksek hızlı tren ağına bağlıyoruz" diyen Erdoğan "10 yıl içinde Karslı, Antalyalı, Diyarbakırlı ve Edirneli hemşerilerim de bu nimetten yararlanacaklar. Bu iş için gerekli planlamayı yaptık, yol haritamızı çıkardık" şeklinde konuştu.

PLANLAMADA ISPARTA YOK
Başbakan, "İstanbul'u, Sivas'ı, Bursa'yı yüksek hızlı tren ağına bağlıyoruz. Diğer yandan, Ankara-İzmir yüksek hızlı tren yolunun Ankara-Afyon kesiminin ihalesini yaptık, yakında bu hattın yapımına da başlıyoruz. Şu anda benim Konyalı vatandaşım, Eskişehirli vatandaşım,bugün nasıl ki hızlı tren hizmetinden, bu konforlu ulaşım imkânından yararlanıyorsa, aynı şekilde, 10 yıl içerisinde Karslı, Antalyalı, Diyarbakırlı ve Edirneli hemşerilerim de bu nimetten yararlanacak. Gerekli planlamayı yaptık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum