Efsane Başhekimimiz Hakkımız Helal Olsun!

Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Sağlık Bakanlığı’nın atamasıyla Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Başkanlığı’na atandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2017 09:03
Efsane Başhekimimiz Hakkımız Helal Olsun!

Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Sağlık Bakanlığı’nın atamasıyla Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Başkanlığı’na atandı. Saçkan veda mesajında; “Birçok ilki hep birlikte gerçekleştirdik” dedi.

Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Sağlık Bakanlığı’nın atamasıyla Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Başkanlığı’na atandı. Op. Dr. Saçkan, veda mesajında “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hayalim dediği Şehir Hastanelerine bilindiği gibi Kurucu Başhekim ve Isparta’nın ilk Şehir Hastanesi Yöneticisi olarak Sağlık Bakanlığımızca görevlendirildim. Kuruluş aşamasını ve ilerleme surecini başarıyla tamamladık.

Hastanemizde ilkleri Isparta’mız da hep beraber yaşadık...
Ne yaptıysak hep beraber başardık...
*İlk Koroner Anjiyografi işlemini,
*Onkoloji hastalarımız için ilk Kemoterapiyi,
*Ortopedide ilizarov ameliyatlarını,
*Açık Kalp Cerrahisinde ilk Koroner Bypas ameliyatını,
*Nöroloji İnme Ünitemizde ilk vakalar gibi... bir çok sayamayacağım ilkleri başarıyla hep beraber gerçekleştirdik.

Yeni doğan ünitemizde, evde bakim birimimizde, palyatif ünitelerimiz ve tüm yeni kurduğumuz kliniklerimizde çok güzel işleri hep birlikte başardık, sürece beraber şahit olduk.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ağustos ayı içerisinde Şehir Hastanemize ziyaret etmeleri, Şehir Hastanesini ve hastalarımızın memnuniyetini bizzat değerlendirdikten sonra ekibimizi taktir etmesi bizleri çok mutlu etmiştir.

Bilindiği gibi 24 Kasımda KHK ile tüm sağlık yöneticilerinin görev süresi tamamlanmıştı. Benimde görev alanım olan Isparta Şehir Hastanesindeki görevimi başarıyla tamamladım. Sağlık Bakanlığımızın Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevine taktir edildim. Bundan sonraki görev bölgem Afyonkarahisar olacak.

Yeni görev yerimde de aynı heyecan ve gayretle Devletimizin ve Milletimizin emaneti olan Hastalarımızın duasını almak ve onların yüzünü güldürmek en büyük hedefim olacaktır.

Isparta Şehir Hastanesi deki her şeyi beraber başardığımız çalışma arkadaşlarım ve her şeyin en güzeline layık Ispartalı dostlarımdan Allah (cc) razı olsun bizlere çok iyi dostluk gösterdiniz... Hakkınızı Helal ediniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum