Efsane Gençleri İle Geri Dönüyor

Eğirdir Belediyespor 10–17 yaş arası Yaz Futbol Okulu dün Eğirdir İlçe stadında Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün katılımı ile yapılan törenle başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2014 15:26
Efsane Gençleri İle Geri Dönüyor

2009 yılında faaliyetlerini durdurma kararı alan Eğirdir Belediyespor, Ömer Şengöl’ün tekrar belediye başkanı seçilmesinin ardından faaliyetlerini devam ettiriyor. Bu kapsamda alt yapı oluşturularak, genç yetenekleri keşfetmek ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla 10-17 yaş arası yaz futbol kursu düzenleniyor.

HASAN ER; “ GENÇ YETENEKLERİ KEŞFEDİP, TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ”
İlk gün yaklaşık 60 sporcunun katıldığı yaz futbol okulu açılışında konuşan Sportif direktör Hasan Er “ Bütün yaş gruplarında Eğirdir Belediyespor’u temsil edecek güzel bir çalışmaya bugün itibari ile başladık. Eğirdir Belediyespor kulübü olarak alt yapıda çok güzel bir ekip olacak. Eğirdir’de çok yetenekli futbolcular var, ama kulüp olmadığı için çocuklar keşfedilemiyordu. Geçen 5 yılda Eğirdir spor konusunda bir çok değerini kaybetti, bir çok yetenek göz göre göre kayboldu gitti. Bizde bundan sonra yetenekli olan bütün çocuklarımızı, gençlerimizi Belediyespor çatısı altında birleştirerek, Eğirdir Belediye Başkanımız, Efsane başkan Ömer Şengöl’ün de destekleri ile Eğirdir’de sporun tekrar canlanmasını sağlamayı hedefliyoruz. Bizlere her zaman destek olan Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e ve birlikte çalışacağımız Serkan Karakoç ve Mehmet Zorkol’a teşekkür ediyorum. Eğirdir’e ve Türk futboluna kursumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN ŞENGÖL; “GENÇLERE HER ZAMAN DESTEK OLMAYA HAZIRIZ”
Açılışta konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl “ Eğirdir’de gençlerin spor yapması adına tüm faaliyetlere destek vermeye devam edeceğiz. Buradaki 3 futbol sahasında bakımsızlıktan tarlaya dönmüş, tesisler harabeye dönmüş vaziyetteydi. Biz geldikten sonra buralarda düzenleneme yaptık, şimdi sahalarda kaymak gibi oldu, burada antrenman yapılır, maç yapılır hale getirdik. Biz Bu yıl futbolda 2. Amatörden tekrar başlamayı düşünüyorduk fakat seçim dolayısı ile yetişemedik, inşallah önümüzdeki günlerde tüm yaş gruplarında burada bulunan gençler ile spor faaliyetlerine devam edilecektir. Yaz Futbol okulunun Eğirdir’e hayırlı olması diliyorum, inşallah Türk futboluna Yeni Hüseyin Kartallar, Yusuf Erdoğanlar, Hasan Er gibi karakterli futbolcular yetiştiririz” dedi. Konuşmaların ardından Yaz futbol okuluna katılan öğrencilerle tek tek sohbet Başkan Şengöl, 10-17 yaş arası gençlerin çalışmalarını izledi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Yaz futbol okulunun Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Eğirdir ilçe stadında 2 ay süre ile devam edeceği bildirildi.

Emrah ÇELİK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.