Efsane Şehrinizde!

Köklü geçmişiyle klasikleşmiş bir efsane olan, göz alıcı tasarımı ve yüksek performansı ile tüm dünyaya ün salmış Mustang, Ford’un “Efsane Şehrinizde” projesi kapsamında Türkiye’de farklı şehirlerde tutkunlarıyla buluşuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2017 16:26
Efsane Şehrinizde!

50 yıldan sonra tekrar Avrupa ve Türkiye’de satışa sunulan Ford Mustang’i, Ispartalılar 5-8 Ekim tarihleri arasında Gökkubbe fuar alanında düzenlenen Autoshow etkinliğindeki Ford Meçikoğulları standında görebilecekler.

Otomobiller ve düzenlenen etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Ford yetkili satıcısı Meçikoğulları Satış Müdürü Hakan Göbel, “50 yıl sonra Avrupa ve Türkiye’de tekrar satışa sunulan Ford Mustang başta olmak üzere, Ford’un son modellerini vatandaşlarla buluşturmak için Autoshow etkinliğindeki yerimizi aldık. Otomobillere gösterilen ilgi bizi oldukça sevindirdi. Meçikoğulları olarak en yeni modelleri hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Ford Mustang’in, kendine özgü tasarım detayları arasında; alçak ve geniş tavan, dik eğimli ön ve yan camlar, üç boyutlu, üç çizgi halindeki stoplar, kaslı gövde dizaynı, köpekbalığı burnu şeklindeki gövde ve ön ızgara üzerinde bulunan eşsiz Mustang logosu yer alıyor.

Ford Mustang, Fastback ve Convertible olmak üzere 2 farklı gövde tipi ile 2.3 lt Ecoboost 317 PS ve 5 lt V8 421 PS motor seçenekleri ile manuel ve otomatik şanzıman ile sunuluyor. Avrupa’da satılan seri üretim Ford modelleri arasında gelmiş geçmiş en hızlı model unvanına sahip olan Ford Mustang V8, 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlarken, Ford Mustang 2.3 EcoBoost, 0’dan 100 km/s hıza 5.8 saniyede ulaşıyor. Mustang, 50 yılın ardından Avrupa ve Türkiye yollarında rüzgar gibi esiyor.



Etkinlikteki Ford Meçikoğulları standında Mustang kadar ilgi toplayacak bir diğer otomobil ise Ford’un en büyük SUV modeli Edge. Yeni Ford Edge, güçlü yapısı ve sofistike tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Geniş ve modern bir iç mekana sahip olan yeni Ford Edge, açılabilir panaromik cam tavanı, yüksek kaliteli ve özenli işçiliği ve ergonomik iç mekanıyla göz alıcı bir duruşa sahip. Yeni Ford Edge, ileri teknolojileri ile sınıfının standartlarını yeniden belirliyor. 2.0 lt TDCi motoruyla 210 PS güç ve 450 Nm tork değerine sahip olan Edge’nin 100 km’deki ortalama yakıt tüketimi ise 5.8 lt.

En yeni Ford modellerini yakından incelemek isteyen Ispartalılar, 8 Ekim akşamına kadar açık olacak Autoshow etkinliğindeki Ford Meçikoğulları standına davetlidirler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.