Ege Kreş Gündüz Bakım Evi Açıldı!

Ege Kreş Gündüz Bakım Evi Açıldı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Kasım 2016 15:47
Ege Kreş Gündüz Bakım Evi Açıldı!

İşletmeciliğini eğitim alanında 13 yıllık deneyime sahip olan Zeynep Vurupalmaz’ın yaptığı Ege Kreş Gündüz Bakım Evi, Hızırbey Mahallesi’nde hizmete açıldı. İngilizce, drama, satranç ve seramik gibi farklı alanlarda da eğitim verecek olan Ege Kreş, 3 aylıktan 6 yaşa kadar çocuklara hitap ediyor.

Ege Kreş Gündüz Bakım Evi, cumartesi günü Hızırbey Mahallesi 111. Cadde’de hizmete açıldı. Açılışa İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ile birlikte davetliler katıldı. Açılış kurdelesini kesen Zadeoğlu, Ege Kreş’in okul öncesi eğitime hayırlı olması temenninde bulundu. İşletmeciliğini eğitim alanında 13 yıllık deneyime sahip olan Zeynep Vurupalmaz’ın yaptığı Ege Kreş Gündüz Bakım Evi, 3 ay-6 yaş arasındaki çocuklara hizmet vererek, onları okula hazırlayacak.

İNGİLİZCE, SATRANÇ, DRAMA, SERAMİK
Daha önce Emin Kreş adıyla bu alanda hizmet verdiklerini dile getiren Zeynep Vurupalmaz, şimdi Ege Kreş ismiyle hizmete devam ettiklerini bildirdi. 3 aydan 6 yaşına kadar olan çocuklara okulöncesi eğitim verdiklerini anlatan Vurupalmaz, “Çocuklarımızı verimli ve donanımlı şekilde ilkokula yetiştirmek hedefimiz. İngilizce, satranç, drama, seramik eğitimlerimiz var” dedi.

Isparta’da birçok kreş ve gündüz bakım evi olduğuna dikkat çeken Zeynep Vurupalmaz, “Bu işte yapmış gibi gözükmek ve yapmak var. Ben gerçekten gönüllük esasıyla yapıyorum. Benim için maddi kaygılar tabiî ki önemli ama eğitimli birey ve özgüvenli bir birey yetiştirmek çok daha önemli. Okul öncesi eğitimin de hayatın en büyük temel taşı olduğunu düşünüyorum. Öyle olunca da çocukları ilkokula donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz” dedi.

13 YILLIK DENEYİM
‘Aileler neden çocuklarını kreşe göndersin?’ sorusuna yanıt veren Vurupalmaz, “Çocukların evde birebir televizyon karşısında çocuğun alabileceği şeyler kısıtlı ve bu artık birçok hastalığa sebep oluyor. Bunun dışında sosyalleşmesi için çocuğunuzu parka götürdüğünüzde yanına 1 metre bile biri yaklaştığında endişe duyuyorsunuz. Böyle güvenli emin ellerde çocuk hem eğleniyor hem de öğreniyor. Çocuklar birçok şeyi oyun yoluyla öğreniyor. Birçok velimiz bizi tanır. Çok güzel çocuklar yetiştirdik ve şuanda çok başarılar. Onları da birebir takip ediyoruz. 13 yıl az bir süre değil. Deneyerek bu işi öğrenmeyeceğim, bilerek şuanda bu işi yapıyorum. Okul öncesi eğitimi için bilgi birikimine de sahibim. Donanımlı çocuklar yetiştireceğime inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum