Eğirdir 1. Elma Fuarı İçin Bizi Umutlandırdı

Eğirdir ilçesinde gerçekleşen “Tarım Girdileri Sergisi”nde katkılarından dolayı Başkan Özmeral’i teşekkür ziyaretinde bulunuldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2011 21:14
Eğirdir 1. Elma Fuarı İçin Bizi Umutlandırdı

Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Bölge Müdür Yardımcısı Taner Ezgü, Antalya Ziraat Ajansı Genel Müdürü Sedat Kolcuoğlu ve Eğirdir Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Müdrik Ateş, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

27 firmanın katıldığı 2 günlük serginin başka yerlerde açılan sergilerden daha çok ilgi gördüğünü belirten Ziraat Ajansı Genel Müdürü Sedat Kolcuoğlu, “Gördüğümüz manzara ve büyük ilgi Eğirdir 1. Elma Fuarı için bizi umutlandırdı. Eğirdir için yeni bir kapı açılıyor. Çok yerlerde sergi ve fuar açılışları yaptık. Belediye başkanlarından bu kadar destek görmedik. Belediye Başkanımız bize her konuda destek oldu, teşekkür ediyoruz. Bu sergiye Valimizin, Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın birlikte katılmaları ile açılışını yapmaları sergiye güç verdi ve aynı zamanda renklendirdi. Muhteşem bir açılış oldu. Firmalar çiftçilere bilgi aktarmaktan çok memnun. Kalabalıktan yemek yeme fırsatı bile bulamadılar. Bu sergi çiftçilerin girdileri tanımaları, doğru şekilde kullanmalarını göstermek ve tanıtmak maksadıyla yapıldı. 1. Elma Fuarı ile Eğirdir’in tanınması ve elmacılığın gelişmesine yeni bir kapı açılacak” dedi.

Başkan Özmeral ise, “Böyle bir fuar niteliğinde serginin ilçemizde açılması tercihini yaptığınızdan dolayı ben sizlere teşekkür ediyorum. İlçemizin bu gibi faaliyetlere her zaman kapısı açıktır. İnşaallah Eğirdir 1. Elma Fuarı’nın ve Elma Şenliğinin gerçekleşmesi için hep birlikte oluruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.