Eğirdir 2. Altın Elma OptimistYelken yarışları sona erdi

Isparta, spor dolu bir haftayı geride bıraktı. Eğirdir ilçesinde gerçekleşen 2. Altın Elma Optimist Yelken yarışlarında renkli görüntüler ortaya çıktı. Yarışların son gününde ise dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2017 16:15
Eğirdir 2. Altın Elma OptimistYelken yarışları sona erdi

Isparta, yeni sezonda ulusal spor organizasyonlarına devam ediyor. Isparta Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesi’nin koordinasyonunda düzenlenen Eğirdir 2. Altın Elma Optimist yarışları hafta sonu gerçekleştirildi.

Sporcuların yelkenleriyle göle açılmasıyla yarışlar, Eğirdir Gölünde görsel şölene dönüştü.81 sporcunun katıldığı yarışlarda, Optimist Genel kategorisinde Meriç Erdağlı (Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü) birinci sırayı alırken Optimist Kız Genel kategorisinde Karya Başaraner (A.R.M Urla Yelken ve Spor Kulübü) birinci oldu.

Optimist Junior Kız kategorisinde Ayla Poyraz (BB. Bodrumspor Yelken Şubesi) Optimist Junior Genel kategorisinde ise Ege Ayyıldızbayraktar (Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü) birinciliği elde etti.2006 Doğumlu Erkek kategorisinde Şencan Ömer Turgut (Göcek Yat Kulübü), 2007 doğumlu Erkek kategorisinde Ege Ayyıldızbayraktar (Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü), 2008 doğumlu Erkek kategorisinde Kutsal Güneş Kurnaz (Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü), 2009 doğumlu Erkek kategorisinde Tayfun Türk (BB. Bodrumspor Yelken Şubesi), 2006 doğumlu Kız kategorisinde Selina Ertekin (A.R.M Urla Yelken ve Spor Kulübü), 2007 doğumlu Kız kategorisinde Ayla Poyraz (BB. Bodrumspor Yelken Şubesi),2009 doğumlu Kız kategorisinde Ayşegül Akdeniz Tenderiz (Eğirdir Belediye Spor Kulübü Yelken Şubesi) birinci sırayı aldı.

En Küçük Sporcu Ödülü ise Kaş Yelken Kulübü’nden Mavi Nemre Nisa Cenkçi’nin oldu.Yarışlar Pazar günü saat 17:00’da düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Dereceye giren yelkencilere kupalarını Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gülnur Şahin ve ilçe protokol üyeleri takdim etti. Sporcular ve antrenör başarılı organizasyondan dolayı emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.