Eğirdir 4 Ayda Nüfusu Kadar Misafir Ağırladı

Eğirdir 4 Ayda Nüfusu Kadar Misafir Ağırladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2016 16:01
Eğirdir 4 Ayda Nüfusu Kadar Misafir Ağırladı

2016 yılı ilk 4 ayında Eğirdir Belediyesi 2 bin 55 günübirlik ziyaretçi ağırlarken, ilçeye konaklamalı gelen toplam ziyaretçi sayısı 17 bin 96 kişi.
Eğirdir'i her platformda tanıtan maya, esnafın yüzünün gülmesi ve Eğirdir'in elmasının ve gölünün marka olmasını isteyen Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, gerek şahsi gerekse Belediyenin tüm imkanlarını bu konuda seferber ediyor.

Bu kapsamda 2016 yılı ilk 4 ayında Eğirdir Belediyesi yurt içi ve yurt dışından gelen toplamda 2 bin 055 Günübirlik misafiri Eğirdir'de ağırlarken, 10 Bin tanıtım broşürü dağıtıp, 4 fuara katılırken 2 Ulusal ve uluslararası düzeydeki festivalde tanıtım standı açtı. Eğirdir Belediyesi'nin bu hizmetlerinin dışında günübirlik gelen misafirlerine de ücretsiz otobüs temini sağladı.

Eğirdir Belediyesi bu 4 ay içerisinde Ulusal ve Uluslararası bir çok fuarda ve organizasyona da sponsorluk yapmasının yanı sıra, basın bürosu tarafından yapılan reklam ve görsel paylaşımlarda sosyal medyada rekorlara koşuyor. Facebook, İnstagram, ve Twitter gibi sosyal ağlarda Eğirdir hastag'ı (#Eğirdir) ile 1 Milyon 20 bin gönderi paylaşımı yapılması sağlandı. Ayrıca, yerel ve bölgesel gazete dergi, televizyon ve radyoların dışında, ulusal ve uluslararası yayın yapan gazete dergi ve televizyonlarda Eğirdir'in görselleri ve tanıtım materyalleri yayımlanması sağlandı.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl konu ilgili yaptığı açıklamada " Eğirdir bildiğiniz gibi coğrafya, tarih, açık hava fuarı şeklinde butik bir şehir. Bizim derdimiz Eğirdir'i bilmeyenlere Eğirdir'i tanıtmak. Bu tanıtım faaliyetleri kapsamında spor başta olmak üzere bir çok alanda tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Bir çok ilin yapamadığını 17 bin nüfuslu bu güzel kentte yapmaya çalışıyoruz. Her fuara, etkinliğe destek verip kültürel faaliyetleri Eğirdir'e getiriyoruz. En son edindiğimiz bilgilere göre Eğirdir'e son 4 ay içerisinde 17 bine yakın konaklamalı misafirimiz gelmiş. Bizim Belediye olarak ağırladığımız günübirlik misafir sayımız ise 2 bin kişinin üzerinde. Bundan iyisi Eğirdir Elması diyoruz biz buna. Bu manzara bizleri gururlandırıldı. Eğirdir'imizi memnun etti. Eğirdir, Allah'ın elinin boş kaldığı zamanda özene bezene imar edilmiş butik bir şehir. Herkesi bu muhteşem kent Eğirdir'e bekliyoruz. Bizlere Eğirdir'in tanıtımına yer veren gazete, dergi ve televizyon çalışanlarına, basın mensuplarına ve bu konuda yoğun çaba sarf ederek nbu başarıya ulaşmamızda büyük pay sahibi Basın Bürosu çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Belediyenin tanıtım çalışmalarına son olarak A Haber reklam görüntüsü eklendi. Ülkenin çeşitli tarihi ve kültürel şehirlerine reklam arasında yer veren A Haber Televizyon kanalı, Eğirdir Triatlonu'nun havadan drone çekimlerine yer vererek Eğirdir'in tanıtımına katkıda bulunulmuş oldu.
Son olarak A haber reklam arasında ülkemizin çeşitli turizm ve kültürel miraslarına yer verilirken, Eğirdir de triatlon yarışlarının havadan drone çekimleriyle yerini alması fark yarattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.