Eğirdir Bakın Hangi Konuda Şampiyon Oldu...

Fotoğrafa Bakıp Satranç Dediyseniz Yanıldınız...

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2017 12:44
Eğirdir Bakın Hangi Konuda Şampiyon Oldu...

Eğirdir Belediyesi, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Isparta'daki ilköğretim ve Ortaöğretim okullarından atık piller toplandı. En fazla pil toplayan okula hediye verileceği duyurulan kampanyada geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Eğirdir ilk sıradaki yerini kimseye kaptırmadı ve hediyelerin sahibi oldu.
 
            En fazla pil toplayan okullar arasında yapılan yarışma sonucunda geçen yılın Şampiyonu Süleyman Demirel İlköğretim Okulu İl birinciliğini yine kimseye kaptırmazken, Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi il ikinci, Eğirdir Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise il üçüncüsü oldu.
 
            Eğirdir Belediyesi, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) ile yaptığı anlaşma çerçevesinde Isparta'daki ilköğretim ve ortaöğretim okullarından atık piller toplandı. En fazla pil toplayan okula hediye verileceği duyurulan kampanyada geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kazanan okullara hediyeleri takdim edildi.
 
            Ödülleri Belediye Başkanı Ömer Şengöl, okul idareci ve öğretmenlerinin hazır bulunduğu programlarla  teslim etti. İl birincisi Süleyman Demirel İlköğretim Okuluna yazıcı hediye edilirken, İkinci olan Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesine Spor Seti, Üçüncü olan  Eğirdir Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise satranç seti ve Eğitim panosu hediye edildi.            
 
            Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Pil Üreticileri Derneği, Türkiye çapında yarışmalar yapıyor. Bu yarışmalardan biri de okullarda atık pil toplama kampanyaları. Biz de Belediye olarak aracı oluyoruz, bize gelen kampanyaları okullarımıza aktarıyoruz. Belediyemizin Çevre Mühendisi Pınar hanım okul yöneticileri ile irtibat kuruyor. Bazı okullarımız bu kampanyalara hassasiyetle yaklaşıp kampanyanın verimli geçmesini sağlıyor. Bu yıl toplanan piller Isparta'ya gönderildi. Isparta genelinde ilçemizdeki 3 okulumuzun derece alması beni çok sevindirdi. Demek ki biz bu işi iyi yapıyoruz. Bu kampanyanın ödülü olarak Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) tarafından yazıcı, eğitim seti satranç seti, spor seti gibi çeşitli hediyeler gönderildi. Biz de ödüllülerimizi hem okullarımızı okula getirip teslim ediyoruz hem de tebrik edip, alınlarından öpüyoruz. Çocuklarımıza aktardığınız bilgiler için, idare ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca kampanyaya hassasiyet gösteren çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyoruz. Eğirdir olarak Isparta genelinde iyi sonuç aldık. Bu dereceler geçtiğimiz yılda da Eğirdir'imizde idi ve yine birincimiz Süleyman Demirel Okulumuzdu yine kazandı ve onun dışında diğer okullarımızın da ilk 3 sırada olması bizi mest etti doğrusu.  Eğirdir'imize ve okullarımıza hayırlı olsun" dedi.
 
            Program sonunda öğretmenlerle sohbet eden Başkan Şengöl, okul idarecileri ve öğretmenleriyle birlikte fotoğraf çektirerek okuldan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum