Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral'e Saldırı

Baybuan Muhtarı Hüseyin ÖZ Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri ÖZMERAL’İ tartakladı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2012 11:00
Eğirdir Belediye Başkanı Özmeral'e Saldırı

Haber: Belediye Başkanı'na Muhtar Saldırısı

Dün akşam üzeri iftartan önce Eğirdir Otogar yakınlarında bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL Baybuan Köyü Muhtarı Hüseyin ÖZ tarafından tartaklandığı öğrenildi.

Olay şöyle gelişti; Baybuan Mahallesinden geçecek olan Kadastro için, mahalleden hiç kimseyi bilirkişi olarak yazmayan Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL ayrıca O mahallede oturan bir kişinin hasmını bilirkişi olarak yazdı. Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL’e bu konuyu ileten Baybuan Mahallesi Muhtarı Hüseyin ÖZ Başkanın ne yaparlarsa yapsınlar, isterlerse birbirlerini öldürsünler demesini duyan Muhtar ÖZ, sinirlendi. Otogar civarında beraberinde İşadamı Mustafa HOBANOĞLU’nunda bulunduğu esnada tartışma yaşandı. Belediye Başkanı ile konuşurken Hobanoğlu’nun olaya müdahale ettiği vedaha sonra sinirlenen Baybuan Mahallesi Muhtarı Hüseyin ÖZ’ün başkanı tartakladığı iddia edildi.

Olay Eğirdir’de büyük yankı uyandırdı.

Olay Karakola intikal etti ifadesi alınan BaybuanMahallesi Muhtarı Hüseyin ÖZ serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum