Eğirdir Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

İmar planı tadilatları oybirliği ile karara bağlandı. Eğirdir Belediye Meclisi Ocak ayına ait meclis toplantısını gerçekleştirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2011 21:56
Eğirdir Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Eğirdir Belediye Meclisi 2. oturum toplantısını yaptı. İmar planı tadilatları oybirliği ile karara bağlandı. Eğirdir Belediye Meclisi Ocak ayına ait meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in Başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarına göre iki ayrı imar tadilatını oybirliği ile kabul etti.

Meclis üyelerinden Mazlume Findos, Mustafa Baş ve Mehmet Cengiz Kılınç’ın katılmadığı toplantıda Yazla Mahallesi Haydaryeri Mevkiinde Sosyal Tesis(Yurt Binası) ve Altınkum Mahallesi Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Ek Binası için yapılaşma sınırları konuları görüşülerek karara bağlandı.

Yapılan İmar tadilatı ile, Yazla Mahallesi Haydaryeri mevkiinde yapılaşma olabilecek arsa park alanına çevrilirken, yurt binası bir kat daha fazla yapılabilecek. Diğer taraftan Süleyman Demirel İlköğretim Okulu’nun binası yanına da yeni ek bina yapılarak öğrenciler rahatlayacak.

Yazla Mahallesinde Kız Yurdu Binası ile Altınkum Mahallesi Süleyman Demirel İlköğretim Okulu salon ve ek dersliklerinin yapılacağını duyan aileler, öğrenciler ve halkımız çok seviniyor.Toplantı sonunda Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, alınan kararların Eğirdir’imize, halkımıza hayırlı olmasını dileyerek meclis üyelerine ve toplantıya dinleyici olarak katılara teşekkür etti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.