Eğirdir Belediyesi Fuardan Umutlu Döndü

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı’nın 8. sona erdi. Yerli ve yabancı 900’den fazla katılımcı yer aldığı olan Travel Turkey İzmir Fuarı’ndan Eğirdir Belediyesi, umutlu döndü.

Yayınlanma:
Eğirdir Belediyesi Fuardan Umutlu Döndü

Turizm sektörünün görkemli buluşması olarak bilinen Travel Turkey İzmir Fuarı’nda 30 ülkenin turizm profesyonelini buluşturan fuarda Eğirdir Belediyesi her zaman olduğu gibi yine yerini aldı ve renkli görüntülere sahne oldu.

Eğirdir Belediyesi, elma, elma suyu, balık dolması, elma çorbası, elmalı ekmek, elma cipsi, elma reçeli, kerevitle (ıstakoz) ve tanıtıcı broşürlerle fuarda ilçenin tanıtımını en iyi şekilde yaptı.

Yerli ve yabancı turizm acentelerinin ziyaret ettiği Eğirdir Belediyesi standının görkemli yapısı fuara gelen ziyaretçilerin de dikkatini çekti.

Geçtiğimiz yıl 22 ülkenin yer aldığı Turizm Fuar Konferansı’na bu yıl 30 ülke katıldı. Travel Turkey İzmir’e, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Arjantin, Avusturya, Bulgaristan, Cibuti, Endonezya, Etiyopya, Gambiya, Gürcistan, Güney Afrika, Güney Kore, Güney Sudan, Hindistan, İran, İtalya, Kenya, Macaristan, Makedonya, Malezya, Moğolistan, Namibya, Nijerya, Portekiz, Ruanda, Uganda, Ürdün, Tanzanya, Tunus ve Yunanistan olmak üzere toplam 30 ülke katıldı.

Fuar’da Adıyaman, Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Artvin, Aydın, Batman, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Giresun, Iğdır, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Rize, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van, Zonguldak ve Bergama, Bodrum, Bornova, Didim, Edremit, Eğirdir, Fethiye, Kapadokya, Karaburun, Kuşadası, Marmars, Menderes destinasyonları yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.