Eğirdir Belediyesi Göz Doldurdu

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Fuarı 8’inci kez kapılarını açtı. Fuarda yerli ve yabancı 900’den fazla katılımcı yer alıyor. Eğirdir Belediyesi, bu büyük fuarda yerini aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2014 14:58
Eğirdir Belediyesi Göz Doldurdu

Turizm sektörünün görkemli buluşması başladı. 900’dan fazla yerli, yabancı katılımcı ve 30 ülkenin turizm profesyonelini İzmir’de buluşturan fuarda Eğirdir Belediyesi her zaman olduğu gibi yine yerini aldı.

Protokolün stantları dolaşması esnasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Eğirdir Belediyesi özel imal ettirilen elma reçelini çok beğenerek satın aldı.

Eğirdir Belediyesi, elma, elma suyu, balık dolması, elma çorbası, elmalı ekmek, elma cipsi, elma reçeli, kerevitle (ıstakoz) ve tanıtıcı broşürlerle fuardaki yerini aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen fuarın açılışı İzmir Kültürpark’ta yapıldı.

Açılışa Gambia Turizm Bakanı Benjamin Adam Roberts, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, İtalya Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Ofisi Müdür Yardımcısı Filippo Manara, THY Pazarlama ve Satış Yurtiçi Başkanı Halil İbrahim Polat, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Alexander Kühnel, Gambiya Heyeti ve üst düzey bürokratlar, iş dünyası temsilcileri, yurt içi ve yurt dışından birçok sektör profesyoneli ile çok sayıda davetli katıldı.

30 ÜLKE FUAR’DA BULUŞTU

Geçtiğimiz yıl 22 ülkenin yer aldığı Turizm Fuar Konferansı’na bu yıl 30 ülke katıldı. Travel Turkey İzmir’e, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Arjantin, Avusturya, Bulgaristan, Cibuti, Endonezya, Etiyopya, Gambiya, Gürcistan, Güney Afrika, Güney Kore, Güney Sudan, Hindistan, İran, İtalya, Kenya, Macaristan, Makedonya, Malezya, Moğolistan, Namibya, Nijerya, Portekiz, Ruanda, Uganda, Ürdün, Tanzanya, Tunus ve Yunanistan olmak üzere toplam 30 ülke katılıyor.
Fuar’da Adıyaman, Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Artvin, Aydın, Batman, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Giresun, Iğdır, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Rize, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van, Zonguldak ve Bergama, Bodrum, Bornova, Didim, Edremit, Eğirdir, Fethiye, Kapadokya, Karaburun, Kuşadası, Marmaris, Menderes destinasyonları yer alıyor.

ALIM HEYETLERİ İLE İKİLİ GÖRÜŞMELER
Güney Afrika, Nijerya, İngiltere, Azerbaycan, Hırvatistan, Slovenya, Karadağ, Macaristan, Almanya, Arjantin, İspanya, Bosna Hersek, Cibuti, Fransa, İran, İtalya, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Rusya, Kenya olmak üzere 21 ülkeden 80’a yakın konuk fuarda ağırlanacak. Hosted Buyer Programı çerçevesinde, 1/A holünde oluşturulan workshop alanı ile yabancı satın alıcılar stant sahibi turizmcilerle bir araya getirilerek yüz yüze görüşecek.

Turizm sektöründeki profesyonellere ve son tüketiciye açık olarak düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı, 04-07 Aralık 2014 tarihleri arasında 10.00 - 18.30 saatleri arasında gezilebilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.