Eğirdir Belediyesi Karla Mücadeleye Aralıksız Devam Ediyor

Eğirdir’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını hızlı ve etkili bir şekilde başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2015 16:49
Eğirdir Belediyesi Karla Mücadeleye Aralıksız Devam Ediyor

İlçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gereken tedbirleri alan Eğirdir Belediyesine bağlı ekipler gece 22.00'dan itibaren yoğun mesai yaparken, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’de çalışmaları yakından takip etti.

Kapanan yollara Belediye iş makineleriyle anında müdahale ederken, tuzlama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

İlk olarak ana yolları açan belediye ekipleri, daha sonra mahalle aralarında da vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak adına çalışmalar yaptı. Vatandaşlar zamanında yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Belediye ekiplerinin karla mücadelesi sonucunda Göktaş Mahallesi ve Baybuğan mahallesinde esir kalan araçlar kurtarılırken, bir hastanın da hastaneye yetişmesinde büyük rol oynadılar.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl “ Meteorolojiden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Eğirdir’e dün akşam itibari ile kar yağacağını biliyorduk. Bizde bu nedenle önceden önlemlerimizi aldık ve her an teyakkuzda olan bir ekip oluşturduk. Karın yağması ile birlikte ekiplerimiz gece saatlerinde karla mücadele çalışmalarımıza başladık. Gerekli bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmalarını yaptık. Dolmuş girmeyen bölgelere de sabah saatlerinde ulaşıma açtık. Son olarak Göktaş Mahallesi, Kızılçubuk ve Baybuğan mahallemizin yollarını açarak vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırdık. Hatta gece saatlerinde yolda kalan araçlara da yardımcı olduk. Karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Ayrıca Çarşı merkezindeki kaldırımların temizlenmesi içinde ayrı bir ekip kurarak, yayaların can güvenliğini sağlamış olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum