Eğirdir Belediyesi Toki Evleri İçin Düğmeye Bastı

Eğirdir Belediyesi öncülüğünde gerçek ihtiyaç sahipleri belirlenmeye başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2011 14:10
Eğirdir Belediyesi Toki Evleri İçin Düğmeye Bastı

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ilçeye kazandırılması planlanan TOKİ EVLERİ için gerçek ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Başkan Özmeral, “Belediye olarak ihtiyaç sahiplerini belirlemek için form doldurtacağız. Formları inceledikten sonra gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyip Toplu Konut İdaresi’ne talep sayısını bildireceğiz. Toplu Konut İdaresi ile yazışmalarımız tamamlandıktan sonra ilçemize TOKİ EVLERİ’ni kazandırmayı planlıyoruz. TOKİ EVLERİ’nin, Eğirdir’de temelinin atılıp tamamlanması hepimizin arzusu olmalıdır’ dedi.

Belediye halkımızı bilgilendirmek için ilan vermeye başladı. Eğirdir Belediye’sinin ilanı şöyle; “ Belediye Başkanlığı’ndan bildirilmiştir. İlçemizde Belediye öncülüğünde Toplu Konut İdaresi vasıtası ile yapılması düşünülen Eğirdir TOKİ EVLERİ için gerçek ihtiyaç sahiplerinin tesbiti gerekmektedir. Mübarek Ramazan Bayramı sonrasında açıklanacak tarihler arasında ön araştırmaya esas olmak üzere TOKİ EVLERİ ile ilgili müracaat formları Belediyeden temin edilerek doldurulacaktır.
Yapılan müracaatlar ve toplanan bilgiler ışığında EĞİRDİR TOKİ EVLERİ için çalışmalara başlanacaktır. Saygıdeğer bütün halkımıza duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum