Eğirdir Belediyesi YÖREX Fuarında Elmayı Tanıtıyor

Eğirdir Belediyesi YÖREX Fuarında Elmayı Tanıtıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2015 14:58
Eğirdir Belediyesi YÖREX Fuarında Elmayı Tanıtıyor

Antalya'da bu yıl 6. düzenlenen YÖREX Fuarı EXPO Center’de ziyaretçilerine açıldı. Eğirdir Belediyesi 5 bin çıtır elma, 2 ton elma, elma suyu, elma reçeli, elma tatlısı ile ilçenin tanıtımına yapacak. Elma, çıtır elma ve elma suyu ikram edilen Eğirdir Belediyesi standı fuarda en çok ziyaret edilen stantlardan biri halinme geldi.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar Birliği’nin desteğiyle bu yıl 6.’sı düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) Isparta Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde giren Eğirdir Belediyesi, ilçenin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için tam donanımlı katılım sağladı.

Yöresel ürün fuarı, Anadolu’nun zenginliğini Antalya’ya taşıdı. Eğirdir Belediyesi’nde fuarda yerini alarak, ilçenin tanıtımını en iyi şekilde yaptı.
Belediye Başkanı Ömer Şengöl, fuara bizzat katılarak, ziyaretçilere Eğirdir hakkında geniş bilgiler aktardı. Başkan Şengöl, “Antalya’da düzenlenen YÖREX Fuarı verimli bir şekilde geçiyor. Belediye olarak Eğirdir’imizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. İlçemizin tanıtımını her platformda yapmaya çaba gösteriyoruz. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak Eğirdir’imizi en iyi şekilde duyurmak ve ilçemize yerli ve yabancı turistlerin gelmesini sağlamak amacıyla fuarlara katılımlarımız devam edecek.” dedi.
Eğirdir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 ton elma, 5 bin çıtır elma ve elma suyu dağıtılan fuarda, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni kazandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.