Eğirdir Dağ Komando Okulu Ve Eğitim Merkezi’nde Şehit ve Gazi İşlem Merkezi Kuruldu

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi’nde Şehit ve Gazi İşlem Merkezi Kuruldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2016 10:34
Eğirdir Dağ Komando Okulu Ve Eğitim Merkezi’nde Şehit ve Gazi İşlem Merkezi Kuruldu

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı tarafından dün akşam Şehit yakınları ve Gazilerimiz onuruna bir akşam yemeği düzenlendi.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı P. Alb. Selçuk Emirdağ, Kurmay Başkanı P. Alb. Ahmet Özgüneşli, Dağ Komando Okulu Komutanı P. Alb. Tamer Atay’ın misafirleri karşılamalarıyla başlayan yemeğe; Gaziler Derneği Eğirdir Şubesi Başkanı Hüseyin Koçaslan, üç Şehit ailesi ve iki Gazi ailesi katıldı.

Garnizon sorumluluk bölgesi içerisinde bulunan Eğirdir, Yalvaç, Yenişarbademli, Gelendost, Aksu, Sütçüler ve Şarkikaraağaç ilçelerinden, kutsal vatan toprakları uğruna Şehitlik mertebesine ulaşanların aileleriyle ve Gazi olan vatandaşlarımızla bundan böyle küçük gruplar halinde sık sık bir araya gelerek samimi bir ortamda bu birlikteliklerin süreceğini söyleyen Garnizon Komutanımız P. Alb. Selçuk Emirdağ, özetle şunları söyledi: “Vatanımızın bizlere emaneti olan ailelerimize sahip çıkmak, onların dertlerini dinlemek ve ihtiyaçlarını gidermek için Eğirdir Dağ Komando Okulumuz bünyesinde, Şehit ve Gazi İşlem Merkezi oluşturduk. Bundan sonra kısa aralıklarla sizlerle birlikte olmayı sürdüreceğiz. Lütfettiniz geldiniz. Sizlerle birlikte olmak bizim için şereftir, onurdur… Bizleri her zaman arayabilirsiniz. Elimizden ne gelirse yardımcı olmak gayreti içinde oluruz. Sizlerle daha sık görüşür, daha sık beraber oluruz.
Dağ Komando Okulu, sizin eviniz, sizin yeriniz. Sizlerin başımızın üzerinde yeri var. Bazı şeyleri geri getirmek mümkün değil, acılarınızı hatırlatmak istemiyorum. Her bayram Şehitliklerimize gittiğimde, Şehit ailelerimizi görünce için yanıyor. Bizle de sizin birer evladıyız…

Samimi bir ortamda geçen ve duygulu anların yaşandığı yemekte, Şehit ailelerini ve Gazilerimiz ile ailelerini onurlandıran, gururumuz, gözbebeğimiz Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığımıza teşekkür ediyoruz.
Allah, YÜCE ORDUMUZU korusun…
Allah, YÜCE ORDUMUZU başımızdan eksik etmesin…
Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi bünyesinde oluşturulan “Şehit ve Gazi İşlem Merkezi”nin telefon numaraları şöyle:
Direkt hat: 0(246) 311 51 94
Santral: 0(246) 311 68 32 (dahili 4444

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.