Eğirdir 'EnTemiz Kent'te Dereceye Girdi

Eğirdir Belediyesi, Başkan Osman Nuri Özmeral’in başarılı çalışmaları neticesinde “En Temiz Kent” yarışmasında dereceye girdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2012 12:32
Eğirdir 'EnTemiz Kent'te Dereceye Girdi

Ödül töreni için Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Özmeral, Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü Süleyman Tüyer İstanbul’a davet edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çevre ve şehircilik konularında ülke genelinde başarılı çalışmalar yürütmekte olan köy muhtarlıkları, belediyeler, organize sanayi bölgeleri ve sanayi tesisleri arasında toplam 6 farklı kategoride Temiz Türkiye yarışmaları düzenledi.

Yarışmalar ile ilgili değerlendirme neticesinde Eğirdir Belediyesi’nin “En Temiz Kent” (kategori–3 Nüfus 10.000 - 50.000) Yarışması’nda dereceye girmeye hak kazandığı açıklandı.

Bu kapsamda 5 Haziran Dünya Çevre Günü İstanbul Four Soasons Hotel’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ödül töreni yapılacak. Eğirdir Belediyesi’nin En Temiz Kent Yarışması’nda dereceye girmesinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tertiplenen ödül törenine Isparta Valisi Memduh Oğuz, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ve İl Müdürü Süleyman Tüyer İstanbul’a davet edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Ödül Töreni için imzalı davetinde “Çevreye olan duyarlılığınızın daha da anlam kazandığı, Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenlediğimiz davetimize katılmanızı temenni eder esenlikler dilerim” yazıyor. İstanbul Ortaköy Four Soasons Hotel’de saat 19.00’da başlayıp saat 23.00’te sona erecek programda hoşgeldin Kokteyli, Gala açılışı, hoşgeldin konuşmaları, ödül töreni ve konser yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum