Eğirdir Esnaf Odasında Başkan Değişikliği

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 26. Olağan Genel Kurul toplantısı 22 Şubat 2014 Cumartesi günü Cami Mahallesi Vergi Dairesi üstündeki Belediye toplantı salonunda yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2014 11:34
Eğirdir Esnaf Odasında Başkan Değişikliği

Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurul toplantısına Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, Isparta Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, Ak Parti Eğirdir Belediye Başkan Adayı Veli Gök, CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Adem Kayan, DP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl, MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer, SP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaya, Halk Bank Eğirdir Şube Müdürü Mevlüt Korkmaz, S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Başkanı Osman Aslantürk, Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kılınç, Şoförler Odası Başkanı İsa Demiralay, Sulama Birliği Başkanı Ömer Fevzi Küçükköse, EGİAD Başkanı Osman Gök, Siyasi Parti Temsilcileri ve esnaflar katıldı.

Açılış konuşmasının ardından Başkanlık divan teşekkülü oluşturuldu. Daha sonra devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz ve esnaflarımız için bir dakikalık Saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşımız söylenildi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde; Eğirdir Belediye Başkan Adayları Adem Kayan, Hasan Kaya, Ertuğrul Bayer, Veli Gök, Ömer Şengöl ve Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral birer konuşma yaptılar.

YALKIN; “EĞİRDİR ESNAFINI GİRİŞİMCİLİĞE TEŞVİK EDECEĞİZ”
Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan Murat Yalkın, konuşmasında şunları söyledi: “Bugün burada esnaf ve sanatkarlar odasına, başkanlık seçimi için toplanmış bulunmaktayız. İlkemiz; Eğirdir esnafımızı girişimciliğe teşvik etmek. Ve diyoruz ki; her sorunun muhakkak ki bir çözümü vardır. Yeter ki samimi bir şekilde bunu isteyelim ve bu sorunların üzerine düşelim. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Bu süreçte yanımda bulunan desteklerini benden hiç esirgemeyen ekibime, sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum.

“YORGANCIOĞLU; DEĞİŞİM DEĞİL, GELİŞİM DİYORUZ”
Daha sonra bir konuşma yapan Şeref Yorgancıoğlu da “Bizler sizlerin iki dönem görev verdiğiniz bir yönetimle huzurlarınızda bulunuyoruz. İki dönemimizde de sizlerle beraber olduk. Bu bizim için büyük şeref ve onurdur. Bizler ilçemizin gelişmesi, esnafımızın gelişmesi, huzur ve birlik içinde olması için çalıştık. Değişim derken parça mı değiştiriyorsunuz? Biz değişim değil Gelişim diyoruz. Konuşmaların ardından yeşil listeyle seçime giren Murat Yalkın ve ekibi, Pembe listeye seçime giren Şeref Yorgancıoğlu ve ekibi tanıtıldı. Daha sonra seçimlere geçildi.

Konuşmaların ardından yeşil listeyle seçime giren Murat Yalkın ve ekibi, Pembe listeye seçime giren Şeref Yorgancıoğlu ve ekibi tanıtıldı. Daha sonra seçimlere geçildi. Saat 17.00’ye kadar oy kullanma süresi sonunda 609 seçmenden 521’i oy kullandı. Murat Yalkın ve ekibi 297 oy alarak ipi göğüslerken Şeref Yorgancıoğlu’nun listesi 220 oy aldı. 4 oy geçersiz sayıldı.

Yapılan seçimler sonucu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın olurken Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Halil Erfidan, Yusuf Öngün, Abdullah Candemir, İsmet Şenol, Ebru Avcular ve Halil Cankoru, Denetim Kurulu asil üyeliklerine de Sezgin Özdoğancı, Akif Soyyılmaz ve Raşit Dinçer seçildi. Sonuçların açıklanmasından sonra Şeref Yorgancıoğlu ve ekibi Murat Yalkın ve ekibini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. İki dönemdir Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürüten Şeref Yorgancıoğlu’na ve ekibine bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni seçilen Murat Yalkın ve ekibine de başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.