Eğirdir GİAD Anadolujet Buluşması

Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD) Yönetim Kurulu Toplantısı, 06 Ocak 2011 tarihinde Eğirdir Genç Girişimci İş Adamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla IYAŞ’ta yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2011 14:02
Eğirdir GİAD Anadolujet Buluşması

Toplantı öncesinde, ilimizde uçuşlara başlayan AnadoluJet firmasının tanıtımı ve uçuşların son durumu hakkında bilgilendirme yapan AnadoluJet Tanıtım ve Pazarlama Yöneticisi Yiğit Gürhan ERDEN, geliş amacının Isparta’da AnadoluJet’in yaygınlaştırılması olduğunu ve bu konuyla ilgili neler yapılabilir hususunda iş adamlarının ve Sivil Toplum kuruluşlarının görüşlerini almaya geldiğini belirtti.

ERDEN, Anadolu Jet’in düşük maliyetli bir havayolu firması olduğunu ifade ederek, burada hedeflerinin piyasayı fiyat açısından dengede tutmak olduğunun altını çizdi. Ayrıca, THY Isparta-İstanbul uçuşlarında istenilen hedeflerin tutturulamadığını ve yolcu talebinin az olmasından dolayı bu uçuşların kaldırıldığını, bunun yerine daha küçük uçaklarla Isparta’nın ihtiyacının karşılanabileceğini düşünerek AnadoluJet’in uçuş seferlerine başladığını söyledi.

IGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adem DEMİRALAY, AnadoluJet uçuşlarının kendi istedikleri doğrultuda olmadığını ve iş adamlarının ihtiyaçlarını karşılamadığını, en azından haftanın 3 günü Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah Isparta’dan İstanbul’a gidip akşam İstanbul’dan Isparta’ya gelmesi gerektiğini belirterek, Sabiha Gökçen hava limanından Avrupa yakasına ulaşımda bazı kolaylıkların sağlanmasını istedi.

AnadoluJet Tanıtım ve Pazarlama Yöneticisi Yiğit Gürhan ERDEN de, iş adamlarının bu taleplerini dikkate alacaklarını ve bunun üzerinde bir çalışma yapacaklarını ama ne olursa olsun Ispartalının bu uçuşlara sahip çıkması gerektiğini, bu uçuşlarda gereken doluluk sağlanırsa daha sonra THY nin tekrar uçuşlarına başlayabileceğini söyledi. ERDEN, iş adamlarına bu konuya gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederek toplantıdan ayrıldı.

Toplantının 2.bölümünde ise IGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adem DEMİRALAY, toplantıya katılımlarından dolayı EGİAD Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, ilçelerde gerçekleştirilecek bütün faaliyetlere destek olacaklarını ve bu faaliyetlere katılmaya çalışacaklarını belirtti.

DEMİRALAY, geçtiğimiz günlerde yeni valimiz Memduh OĞUZ’u ziyaret ettiklerini belirterek, sayın valimizin “Isparta ve ilçeleri adına yapılacak yatırımlarda her konuda iş adamlarına destek olacaklarını, iş adamlarının sorunlarının ve sıkıntılarının çözümünde her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını” ifade etti.

EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman GÖK, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, 13 Ocak tarihinde ilçede bulunan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının geniş ölçüde katılımıyla KOSGEB Tanıtım Semineri düzenleyeceklerini belirtti. IGİAD’ın değerli Yönetim Kurulu üyelerinin bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek istediklerini vurgulayarak, IGİAD tarafından gerçekleştirilecek organizasyonlara katılmak istediklerini ve hep beraber memleketimiz için bir şeyler yapabilmemin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. GÖK, toplantı sonunda IGİAD’a bu davetten dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.